Tuinpad aanleggen

Opdrachtnummer:
2788105
Type klus:
Bestrating aanleggen
Soort werkzaamheden:
Installeren
Locatie van bestrating:
Looppad of stoep
Geschatte oppervlakte (m²):
28
Toegang tot gebied waar bestrating moet komen:
Via het tuinhek / poort
Soort materiaal:
zachte gesneden waaltjes
Huidige oppervlak:
Aarde of gras
Verwijderen van de huidige bestrating:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Help, de hovenier heeft ons laten zitten! Daarom zoeken we nu eerst iemand die een tuinpad van 28 meter lengte, 1 meter breed kan leggen. Het moet een enigszins kronkelend pad worden. De stenen hebben we al, dit zijn zachte geknipte waaltjes. Betekent dat het geen doorsnee steen is, de dikte varieert iets. Voor de opsluiting is het de bedoeling dat dezelfde steen wordt gebruikt.

Het pad moet nog worden uitgezet. Liefst laten we dat doen, maar kunnen we in overleg ook zelf. Zelfde geldt voor aanleveren van de stenen tijdens de klus.

Zie de foto's van de stenen en van het ontwerp.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Naver

Bekijk profiel

Review van Janneke Eysbroek

15-12-2018

Erg blij dat we voor Maik hebben gekozen, van de 3 vakmannen die een offerte hebben uitgebracht. Bij Maik hadden we meteen een vertrouwd gevoel. Hij rekende een eerlijke en realistische prijs (de andere 2 lagen er ver onder en ver boven). Ook de wetenschap dat Maik over alle materialen beschikt, sterkte het vertrouwen. Voor het scheiden van grond en ons fijne grind heeft hij zelfs een machine aangepast. Maik werkt gestructureerd en zeer efficiënt. Hij heeft alle afval uit onze tuin zo afgevoerd dat het keurig gescheiden was en dit ons erg weinig heeft gekost - zonder afvalcontainer. Dat hebben we wel eens anders (en vele malen duurder) meegemaakt, helaas. En het eindresultaat: een prachtig tuinpad! We kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.