Vernieuwen/vervangen dak bekleding garage.

Opdrachtnummer:
2728401
Type klus:
Dakrenovatie of -vervanging
Soort klus:
Dakrenovatie
Oppervlakte van het dak in m²:
27
Vorm van het dak:
Plat dak
Materiaal dak:
EPDM / Bitumen
Aantal verdiepingen:
1
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Voor het vervangen/vernieuwen van mijn ongeïsoleerde garage dak ben ik op zoek naar een dakdekker die deze klus voor mij zou willen klaren. Zelf kan ik hierbij uiteraard ook de noodzakelijke hand en spandiensten verlenen zoals eventueel ook de oude dak bedekking vooraf verwijderen.

Het betreft een laag (2 meter 65 hoog en dus goed bereikbaar) plat dak met een totale afmeting van 3,5 x 7,65 meter. Dus met een kleine 27 m2 aan dakoppervlakte. En het dak heeft in een hoek een dakdoorvoer voor het afvoeren van hemelwater.

Zeer waarschijnlijk dat er gedeeltelijk een aantal underlayment platen moeten worden vervangen dit door een eerdere langdurige lekkage. En dit dak hoeft dus vanwege zijn functie niet geïsoleerd te worden.

Ik ontving dan ook graag een gespecificeerde prijsopgaven.
* Voor het opnieuw aanbrengen van het dakleer met de benodigde trimmen en het opnieuw aansluiten op de hemelwater afvoer. Met verwijzing naar de nieuwe en eventueel verschillende types te gebruiken bitumen of EPDM. Er mag uiteraard ook beide, bitumen en EPDM worden aangeboden. Dus dat ik de oude dakbedekking met ook de trimmen er zelf afhaal en ook verwijder.

* Voor het compleet vervangen van het dakleer met de benodigde trimmen en het opnieuw aansluiten op de hemelwater afvoer. Met verwijzing naar de nieuwe en eventueel verschillende types te gebruiken bitumen of EPDM. Er mag uiteraard ook beide, bitumen en EPDM worden aangeboden. En dat de oude dakbedekking en trimmer er ook door u vanaf worden gehaald en alles wordt afgevoerd.

* Plus ook een prijsopgave per vierkante meter voor de eventueel ook te vervangen underlayment platen.

En deze klus wil ik nog deze zomer, uiterlijk begin van de herfst gedaan hebben. Ik was dit al eerder van plan en heb deze ook hier geplaats maar door ziekte gevolgd door uitval heb ik dit dus helaas uit moeten stellen.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Onderhoudsbedrijf VDM

Bekijk profiel

Review van Frank Aben

13-08-2019

Het werk is prima uitgevoerd door de heer Ronald van Dijk van VDM medio begin september 2018. En heeft hij dus ook nog een door waterschade, na lekkage van het oude dak, een stuk underlayment plaat vervangen.

Het helaas pijn punt zit hem in de aftersales zoals dat zo mooi heet.
Waar ik vooraf al uitdrukkelijk om had gevraagd en hij mij ook mondeling en schriftelijk heeft toegezegd was een materiaal garantie certificaat. Deze zou hij mee eerst opsturen en vervolgens belooft hij mij deze eind van dezelfde maand (09/'18) even te brengen omdat hij toch in de buurt moest zijn.
En vervolgens blijft het ijzig stil en reageert hij dus ook totaal niet meer op mijn diverse berichten.
Echt jammer van dit want had hem n.a.v. deze klus ook een grotere klus willen gunnen. Maar dus niet met iemand die zo met z'n eigen afspraken en garantie bepalingen omgaat.

Gerelateerde vakmannen