stucen woonkamer aantal m2 ntb

Opdrachtnummer:
2723958
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Woonkamer, Keuken
Te stucen muren (m²):
35
Te stucen plafonds (m²):
2
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Beste stucadoor,

Wij hebben onlangs een woning gekocht, waar wij eind augustus de sleutel van krijgen en hebben, afhankelijk van de financiële haalbaarheid, de intentie een vakman in te huren voor het sausklaar stucen van de wanden die zijn bekleed met steenstrips. Na de roze wand met steenstrips op beton is deze structuur doorgezet op de hout/gipswand die de scheiding vormt tussen woonkamer en keuken, zoals is te zien op de bijgevoegde foto. 35 m2 is een inschatting op basis van verkooptekeningen + foto's Het exacte aantal m2 in het werk te bepalen.

Wij ontvangen graag een prijsaanbieding met de m2 prijs erbij vermeld, zodat we bij wijzigen van het aantal m2 een goede inschatting van de kosten kunnen maken.

Tenslotte ontvangen wij graag een advies omtrent het stukken van de boog die op de foto staat. Is het voor een netjes resultaat van belang om ook de boog aan de onderzijde en de wanden in de keuken mee te stucen?

Startdatum in overleg met ons. Rekening houden met infrezen vloerverwarming keuken in de laatste week van augustus en het leggen van een vloer in de 1e week van september.

*

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Felo Klusbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

15-09-2018

Gezellige gasten (met een goede smaak voor muziek ;p) die goed werk afleveren. Bijna twee weken geleden hebben zij het plafond en de wanden van onze woonkamer/keuken gestuct. Samen met Oude-tonge Klusbedrijf. Op de eerste verdieping trokken wij zelf perongelijk een deel (circa 1 m2) van het bestaande stucwerk er af en dit hebben zij echt super netjes bij gewerkt! Zonder hier extra kosten voor te rekenen. 1x overheen geschilderd en het verschil is niet te zien. Bedankt! Ik kan Felo klusbedrijf iedereen aanraden.

Gerelateerde vakmannen