Wasmand kastje maken

Opdrachtnummer:
2712273
Type klus:
Meubel(s) maken
Soort meubels:
Wasmand kast
Aantal meubels:
1
Ontwerptekeningen aanwezig:
Ontwerp is aanwezig
Materiaal:
Hout
Soort afwerking:
Geen afwerking
Uitvoer datum:
Met spoed

Afmetingen van het meubilair in cm:

105cm×35cm×65cm

Gedetailleerde omschrijving:

Beste vakman,

Ik heb thuis 3 wasmanden welke ik in wil bouwen in een kastje voor in de keuken die los staat en verrijdbaar is door wieltjes onder de kast.

Ik heb een foto bijgevoegd als voorbeeld met 2 vakken maar ik wil er zelf 1 met 3 vakken. Ik wil ook zoals op de foto een plateau waar de wasmand op kan staan en scharnieren mogen niet op het hout zitten maar eronder, ik wil ze het liefst zo min mogelijk zien. Er hoeven ook geen gaatjes in de deuren want ik heb zelf handgrepen thuis die ik wil gebruiken. Het schilderen doe ik ook zelf ivm de perfecte kleur die ik hier heb.

https://www.eigenhuisentuin.nl/item/962/diy_uitklap_wasmanden
Dit is een goed voorbeeld van hoe ik het wil maar kan dit zelf niet. De afmetingen zijn wel anders overigens!!

De binnenmatenvan de vakken moeten zijn h65cm×b35cm×d35cm dus de deurtjes moeten daar mooi op passen, afhankelijk van de dikte van de planken.

De vakman zorgt ook voor de scharnieren en de wieltjes.

Graag wil ik iemand die dit voor mij goedkoop kan maken zodat ik een goede oplossing heb voor mijn wasmanden ipv iets anders te moeten kopen. Ik wil graag zoals de link in dit bericht!

Graag totaalprijs voor dit meubel.

*

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Bouwbedrijf Heesbeen

Bekijk profiel

Review van Linda Habraken

06-11-2018

Erg goede ervaring! Via Whatsapp regelmatig contact over het kastje en hoe deze eruit moest zien. Hij heeft zelfs een bouwtekening gestuurd en mijn wensen erin verwerkt. Hij vroeg zelfs of ik een weekje langer kon wachten met ophalen omdat hij toch nog wat dingen verder af wilde werken, erg perfectionistisch. Uiteindelijk zelfs een laag grondverf erop gekregen omdat ik het kastje zelf nog in de goede kleur wilde schilderen.

Al met al erg goede service en professionele werkwijze!

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen