Werkruimte in garage creëren

Opdrachtnummer:
2674379
Type klus:
Binnenwand plaatsen
Muren:
1
Totaal aantal strekkende meter:
4
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Beste vakman,

In de garage willen wij een werkruimte creëren d.m.v. Het plaatsen van een tussenwand met deur. De garage wordt in de lengte in tweeën gedeeld. Voorkant is dan de ingang van de garage, de achterkant achter de wand, de werkruimte. De achterste ruimte die dan ontstaat is dan ong. 2,5 x 4. Er moet dus ook een binnendeur in de wand komen zodat je van de voorkant van de garage naar de achterkant kan komen.

Er zijn een aantal lastige punten:
- Garage bevindt zich onder de woning dus plafond is laag. een lelijke buis die precies door het gedeelte van de werkruimte heen loopt, zouden we het liefst wegwerken middels een verlaagd plafond, echter zijn we bang dat de ruimte dan te laag en claustrofobisch wordt.
- indien we niet kiezen voor een verlaagd plafond, zitten we met de buis die Op zo een wijze door de werkruimte heen loopt, dat hij door de tussenwand heen komt.
- dezelfde buis loopt ook deels verticaal in een hoek van de werkruimte, dit zouden we het liefst ook weggewerkt hebben.
- tussenwand moet weer makkelijk te verwijderen zijn bij verhuizing.

Zie foto's voor meer details

Al met al geen standaard klus, we zoeken iemand die meedenkt. Graag opgave van prijs voor zowel incl. als excl. materiaal.
Omgeving Amsterdam

*

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Timmerbedrijf Charel Meijer

Bekijk profiel

Review van Anoniem

26-08-2020

Zeer tevreden. Netjes gewerkt en alles klaar binnen de afgesproken tijd.

Aanrader

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen