tuin terras aanleggen

Opdrachtnummer:
2616315
Type klus:
Bestrating aanleggen
Soort werkzaamheden:
Bestrating leggen
Locatie van bestrating:
Tuin of Patio
Geschatte oppervlakte (m²):
70
Toegang tot gebied waar bestrating moet komen:
Via het tuinhek / poort
Soort materiaal:
tuintegels van 60 bij 60
Huidige oppervlak:
Oude bestrating
Verwijderen van de huidige bestrating:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Ik wil graag mijn tuin opnieuw betegelen, met tegels van 60 bij 60cm. Daarnaast moet rond het gazon en rond een rij planten een randje komen. Het betreft circa 70m2.

Bestaande tegels worden door ons zelf verwijderd. Nieuwe tegels en zand zal ook door ons worden gekocht.

De klus is uitgevoerd door Flexo Services

Bekijk profiel

Review van Anoniem

11-05-2018

Ik kan niets zeggen over de kwaliteit van dit bedrijf, de klus is nooit gestart. Dit, omdat zij bij aanvang een totaal ander bedrag aangaven dan de uiteindelijke offerte na bezichtiging. Dit, terwijl zij in de uiteindelijke offerte exact hetzelfde werk doen als in de eerste offerte. Een verschil van bijna 700 euro, waardoor ik ervoor heb gekozen niet met dit bedrijf in zee te gaan. Komt op mij zeer onbetrouwbaar over.

Reactie van Flexo Services:

11-05-2018

In eerste instantie hebben zij een aanvraag geplaatst voor het bestraten van de tuin met tegels van 60 bij 60 zonder foto’s en uitgebreide omschrijving, hiervoor heb ik een prijsINDICATIE gegeven EXCLUSIEF materialen. Na bezichtiging was er niks veranderd tot de volgende dag dat ik een mail kreeg dat zij de huidige stenen, die VEEL kleiner dan 60 bij 60 zijn, willen hergebruiken dit vergt dus veel meer werk. De uiteindelijke prijs was dus ook hierop gebaseerd en dit was tevens ook een prijs INCLUSIEF materialen, terwijl de indicatie exclusief was. Helaas vind ik het jammer dat er gelijk zo een slechte review geplaatst moet worden, terwijl dit met simpel “begrijpend lezen” onnodig was geweest.