Douche dorpel maken en monteren

Opdrachtnummer:
2601437
Type klus:
Douche of bad reparatie
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Beste vakman,

Ik ben opzoek naar een vakman die de volgende klus kan realiseren:

We hebben een douche oppervlak dat duidelijk schuin afloopt en deze is precies 87 x 87 cm. Hier hangt nu een iets ruimer douchegordijn omheen dat misschien een oppervlak van 90 x 90 cm omvat. Het douchegordijn hangt 3 cm boven de vloer.

We willen graag een dorpel laten maken en plaatsen om het douche oppervlak heen dat groot genoeg is voor het oppervlak en ook hoog genoeg is om het douchegordijn tegen te houden indien dit naar buiten wappert. Ik vermoed dat deze 7 cm of hoger moet zijn. Op dit moment is de schuine afloop van het oppervlak op zichzelf niet genoeg om spatwater binnen de perken te houden.
Het materiaal van de dorpel maakt weinig uit zolang het de klus maar klaart.

We hebben over het algemeen een handig iemand nodig die de dorpel kan maken en plaatsen. Bijgevoegde foto is van de badkamer voordat het douchegordijn geplaatst was.

Postcode: 5041RX, maar op Werkspot wordt dit als ongeldig verklaard. Vandaar 5038CB aangegeven. Het is op loopafstand van station Tilburg.

Ik kijk uit naar een voorstel met richtprijs inclusief materialen met mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.*

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Tonny Ligtvoet Klussen

Bekijk profiel

Review van Anoniem

18-05-2018

Tonny Ligtvoet heeft pro-actief gereageerd via Werkspot en door me te bellen. De verwachtingen en communicatie eromheen waren goed afgestemd en we zijn blij met het geleverde werk.