vervangen cillinders meerpuntssluiting

Opdrachtnummer:
2576945
Type klus:
Sloten plaatsen of repareren
Aantal sloten:
2
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

In onze kunststof voor- en achterdeur willen wij graag de cillinders vervangen omdat we niet weten hoeveel sleutels ervan in omloop zijn. Het gaat om bij zowel de voor- als achterdeur om 5punts sluitingen. De sloten werken verder nog prima. Graag willen wij van de vakman horen wat de klus precies is ( vervangen van alleen de cillinder door een SKG*** cillinder of het complete meerpuntsmechanisme) en wat hiervan de kosten zijn.
We willen op de voor- en achterdeur graag dezelfde cillinder.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door opslot.nu

Bekijk profiel

Review van Walraven

15-04-2018

Gemengde gevoelens achteraf. Twijfel of ik helemaal gekregen heb wat ik heb besteld en waar ik volgens de offerte voor betaald heb. Ik wilde nieuwe cillinders die heb ik gekregen met zowel voor- en achter dezelfde sleutels, maar volgens mij niet met het keurmerk dat ik wilde en die hij op de offerte had gezet. Toen ik na vertrek van dhr. Geuze opbelde dat ik echt dat extra sterretje niet zag, kreeg ik te horen dat dit hele goede sloten waren en dat dit het beste was wat hij kon bestellen. Ben ook bang doordat het SKG** ipv SKG*** is, de cilllinders niet beveiligd zijn tegen kerntrekken.

1 bijlage

Reactie van opslot.nu:

18-06-2019

Hallo van Walraven, ja natuurlijk heeft u goed beveiligde sloten en cilinders, het staat duidelijk vermeld op de cilinders. En op de sloten.
Met vriendelijke groeten j geuze uw slotenmaker

Gerelateerde vakmannen