Isoleren van een dak

Opdrachtnummer:
2568025
Type klus:
Dakrenovatie of -vervanging
Soort klus:
Van buitenaf isoleren van een dak
Oppervlakte van het dak in m²:
95
Vorm van het dak:
Puntdak
Materiaal dak:
Dakpannen (cement of klei)
Aantal verdiepingen:
1
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Voor het van buitenaf isoleren van het dak van ons vakantiehuis in Oudega (Friesland) zijn we op zoek naar een aannemer. Het betreft een vrijstaand huis welke rondom toegankelijk is. De woning heeft een verdiepingen en de goot begint op een hoogte van 2.5m van het maaiveld. De werkzaamheden zullen minimaal bestaan uit het verwijderen van de huidige dakpannen, tengels en panlatten, aanbrengen van het isolatiemateriaal (bij voorkeur PIR/PUR platen) en weer terugleggen van de dakpannen. Onder de tengels en panlatten zijn houtwolcementplaten aangebracht welke op de gordingen zijn aangebracht (afstand van de gordingen is momenteel onbekend). Uiteindelijk moet het geheel wind en waterdicht worden opgeleverd.

Een jaar of 10 geleden heeft er een uitbouw plaatsgevonden van 2m. De uitbouw is voorzien van dakisolatie (PIR/PUR platen), alleen is het de vraag of dit goed is gedaan. Bij voorkeur laten we het zitten maar mocht het beter zijn dan kan dit eventueel worden verwijderd en worden voorzien van de nieuwe isolatie.

Wellicht willen we in de toekomst nog een dakkapel bouwen. Bij het aanbrengen van de dakisolatie zal hier dan ook rekening mee moeten worden gehouden.

De woning heeft een lengte van +/- 9.5 m en de lengte van de goot tot de nok is +/-4.5m. De oorspronkelijke woning betrof +/- 7.5m (zonder uitbouw).

Het materiaal zal door de aannemer moeten geleverd tenzij het prijsverschil dusdanig is dat er voordeel in zit dat we het zelf leveren.

Indien interesse ontvang ik eerst graag een prijsopgaaf.

De klus is uitgevoerd door Kooijmans verbouw en sloopwerk

Bekijk profiel

Review van Cas de Lange

19-01-2020

Zeer kundige en flexibele vakman. Kennis van zeer veel disciplines met een goede arbeidsethos. Overleg altijd mogelijk.

Gerelateerde vakmannen