trappen verfen

Opdrachtnummer:
2560008
Type klus:
Binnenschilderwerk
Objecten / oppervlakten:
Trappen
Ruimtes:
Trapgang(en)
Aantal trappen:
Meer dan 3
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Zijn de ruimtes leeg?:
Ja, de kamers zullen leeg zijn
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Er zijn een trap van 13 treden die moeten geschildert worden met een speciale trapverf

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Tech-ON Building Services

Bekijk profiel

Review van Fanar Potros

30-03-2018

het was niet goed. we hebben over een bedrag afgesproken en daarna kwamen nog meer kosten bij. ik heb hem fotos gestuurd en gezegt dat bij een trap nog ondervloeren en lijmresten van de oude tapijt zitten. maar als hij bij ons kwam zij hij dat er nog kosten bij komen moeten voor het verwijderen van ondervloer (hij wou €100 extra en met moeite hebben we hem €50 extra gegeven want we wilden de trap klaar hebben voor de pasdagen)
de vakman heeft de trappen geschildert maar de gaten en de strepjes tussen de tredes niet dicht gedaan !!!! + we hebben afgesproken dat hij de trap gaat afkitten maar hij deed t niet hoewel ik voor hem op dezelfde dag de kit gekocht heb en uiteindelijk heeft hij ons gezegt dat we het zelf moeten afkitten??? ik vraag me af waarom ik eigenlijk een vakman heb gezocht ik kon het zelf schilderen. en nu begint de verf vanuit de trappen smelten.

we hebben ook geen factuur van hem gekregen. hoe kan dat nou zo een bedrijf en ze werken zwart zonder factuur!!! we hebben hem over de factuur gevraagd en hij zij tegen mij: (handje contantje vandaar de scherpe prijs.....)

van wie krijg ik de schadevergoeding nu????

5 bijlagen

Gerelateerde vakmannen