badkamer muren/vloer tegelen + bad/toilet plaatsen

Opdrachtnummer:
2554589
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Bad, Toilet, Wand- of vloertegels
Oppervlakte badkamer (in m²):
5
Slopen huidige meubels / sanitair:
Ja
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Wij willen graag onze badkamer vloer en muur laten betegelen (zie foto\tekening voor een impressie). Hebben het huis sinds 4 jaar maar badkamer nooit aangepakt. Totaal oppervlakte wat betegeld moet worden :

wandtegels : 13-15 m2
vloertegels : 4 m2

Kan eventueel over de huidige tegels betegeld worden, vorige woning is dit goed bevallen maar mocht de vakman daar anders over denken kunnen wij dat advies volgen. Wij schaffen de tegels/bad/toilet (geen inbouw) aan of eventueel in overleg met vakman bij bepaalde/geprefereerde leverancier. Graag ontvangen wij een indicatie/prijs voor het betegelen van de vloer/muren en plaatsen van toilet en nieuw bad (170 x 80), oude bad en toilet moeten afgevoerd worden. ( tegellijm/wandlijm en kit etc zijn wel voor de vakman )

mocht er informatie missen laat het ons weten en zullen dit proberen toe te voegen, indien mogelijk willen wij dit op kort termijn uitvoeren (enkelen weken)

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Thokk

Bekijk profiel

Review van Bas van Veen

17-05-2018

Zeer prettige samenwerking, kon op kort termijn de klus uitvoeren en dacht goed mee met wat er mogelijk was. Wij konden zelf de spullen uitzoeken en wat voorwerk doen, wij zijn zeer tevreden met wat het geheel is geworden en wat marco er van heeft gemaakt. Wellicht een paar kleine dingetjes qua afwerking wat net iets anders kon maar gezien de inzet, het geleverde werk en fijne persoonlijkheid alleen maar lof over deze vakman. Altijd keurig op tijd, en liet alles netjes achter in de tussentijd, voor een volgende klus zullen we zeker weer een beroep op hem doen.

7 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten