Aanbouw maken

Opdrachtnummer:
2548957
Type klus:
Aanbouw of opbouw plaatsen
Parkeergelegenheid aanwezig:
Ja, gratis
Hoogte aanbouw:
275 cm
Breedte aanbouw:
673 cm
Diepte aanbouw:
350
Aantal ramen:
2
Aantal deuren:
3
Dak aanbouw:
Plat dak
Leeftijd bestaande woning:
1950
Vergunning aanwezig:
Ja
Bouwtekening aanwezig:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Aanbouw aan achterzijde van het huis met kamer, douche en toiletruimte. En deze gaat gebruikt worden als woonruimte voor onze vader. Extreem goed geïsoleerd,drempelvrij.

Er is al 1 zijmuur aanwezig en fundament, inclusief aansluitingen leidingen maken we zelf. Er is een balkon en hieronder een uitstekende achtergevel met toilet en deel van de bijkeuken dat we willen slopen. Daarnaast bevindt zich de achtergevel en die willen we vervangen door een draagconstructie met niet dragende tussenmuur, zodat de ruimte van de aanbouw op termijn bij de woonkamer kan worden getrokken.

Ik heb een bouwtekening van een architect, maar voor de indeling heb ik een eigen versie bijgevoegd. En wat 3d voorbeelden

6 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Brabant bouw en advies

Bekijk profiel

Review van Ed Giezenberg

20-03-2019

Ik had een beperkt budget en wilde graag afspraken maken om zoveel als mogelijk zelf te kunnen doen om geld te besparen. In goed overleg is een planning en een begroting gemaakt die goed rekening hield met onze wensen, eisen en mogelijkheden. Ook was erk nog voldoende ruimte om waar nodig afspraken bij te stellen. Super tevreden over de kwaliteit van het geleverde materiaal en de expertise van de verschillende bouwspecialisten.
Uiteindelijk is een fantastisch mooie aanbouw gemaakt. En zijn alle werkzaamheden volgende planning gegaan. Mijn schoonvader maakt inmiddels al een paar maanden gebruik van de aanbouw en is ook heel bij en tevreden.

Gerelateerde vakmannen