CV-Ketel vervangen, nieuwe vloerverwarmingsverdeler installeren

Opdrachtnummer:
2532007
Type klus:
CV-ketel installeren of vervangen
Type woning:
Vrijstaand huis
Aantal verdiepingen:
2
Geschatte oppervlakte (m²):
Meer dan 150 m2
Gewenst merk ketel:
ATAG
Locatie van de ketel:
Bijkeuken
Aansluiten op bestaande installatie:
Ja
Doorvoer:
Nee
Oude apparaat verwijderen:
Ja
Aanschaf van materiaal:
Klant
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Goedemorgen,

Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden:

1. het installeren van een nieuwe CV-ketel (reeds gekocht, zie hieronder) op een nieuwe plaats in de woning;

2. het installeren van een nieuwe dakdoorvoer (het gaat om een platdak);

3. het installeren van een nieuwe vloerverwarmingsverdeler 4 groepen met gescheiden systeem met A-Label pomp (ivm beschermen van de installatie tegen zuurstofrijk water);

4. het vervangen en omleggen van het CV-leidingwerk + gasleiding + vervangen van 2 radiatoren; en

5. het verwijderen van de oude ketel + oude dakdoorvoer (schuindak), 6 overbodige radiatoren en afsluiten van overbodig leidingwerk (het leidingwerk dat niet eenvoudig bereikbaar is, kan blijven zitten).

Zie hieronder een korte toelichting per punt:

Re 1: Wij hebben zelf een nieuwe CV-ketel gekocht: een ATAG I36EC + ATAG One. Graag de kosten voor het installeren van de CV-ketel + ketel aansluitpakket meenemen in de offerte.

Re 2: De nieuwe plek voor de CV-ketel is op de begane grond (zonder verdiepingen). Hier moet een nieuwe dakdoorvoer komen.

Re 3: De vloerverwarmingsverdeler en pomp hebben wij nog niet gekocht (en ontvangen graag advies over RVS/kunststof + kosten).

Re 4: Op de nieuwe plek van de CV-ketel is een aansluiting van water (koud) + afvoer aanwezig. Wij zouden echter graag ook direct het leidingwerk naar de vloerverwarming (+/-2m van de nieuwe ketel) en de andere radiatoren willen vervangen. Warm water aansluiten kan op het huidige leidingwerk. Ik verwacht dat er +/- 25m aan CV-leidingwerk moet worden vervangen en +/- 7,5m aan gasleiding + 5m om de warmwater aan te sluiten op het huidige leidingwerk. Daarnaast zouden we graag twee radiatoren vervangen (2x 80cm breed).

Re 5: als laatste moet de huidige oude CV-ketel worden weggehaald en leidingwerk worden opgeruimd (voor zover bereikbaar) + kunnen 6 radiatoren worden weggehaald. Daarnaast kan de oude dakdoorvoer weer dichtgemaakt worden (wij zullen zorgen voor de dakpannen).

Als er vragen zijn, horen we dit natuurlijk graag.

Alvast onze dank!

Met vriendelijke groet,

*

De klus is uitgevoerd door Wagner Installatietechniek

Bekijk profiel

Review van Peter Nolten

10-03-2018

Mijn ervaring met Wagner is top! Hij heeft snel en vakkundig de opdracht uitgevoerd. Communicatie verloopt goed, hij is altijd optijd, nette offerte, etc.
Ik kan Wagner van harte aanbevelen.

Gerelateerde vakmannen