Renovlies in nieuwbouwwoning aanbrengen incl sauzen

Opdrachtnummer:
2527830
Type klus:
Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen
Geschatte aantal m² muren:
330
Soort woning:
Nieuwbouw
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Het aanbrengen van renovliesbehang (wanden zijn behangklaar) op de begane grond, 1ste en 2de etage van een nieuwbouwwoning (inclusief hallen en trapgat). Resultaat moet zijn strakke wanden (zoals stuc) zonder naden. De wanden sauzen in RAL 9010. In de bijlagen de tekeningen van de woning (het gaat om het type Oker).

De klus is uitgevoerd door JB afbouw en onderhoud

Bekijk profiel

Review van Cindy Verwaijen

01-02-2019

Voor ons was het de eerste keer dat we via Werkspot een opdracht hebben gegeven. We hebben JB Afbouw gekozen vanwege de positieve reacties op Werkspot en het feit dat hij bij ons langs kwam om de woning te bekijken en een professionele indruk achterliet.

Jack heeft onze hele nieuwbouwwoning (muren van meer dan 300 m2) van renovlies voorzien en gesausd, de zolderplaten gewit en de kinderkamers behangen. We hadden een flinke uitdaging voor hem: op bijna iedere muur wilden we een andere kleur.

Jack gaat zeer professioneel te werk, werkt secuur, wil het beste resultaat en werkt als het nodig is 's nachts door (op een bakje Noodles :) ). De door de bouwer achtergelaten slordigheden werkt hij zo goed als hij kan weg. Op het laatst wilden we een muur toch zuurstokroze in plaats van behang: voor Jack geen probleem.

Het resultaat zijn mooie, naadloze muren en strakke, witte plafondplaten. We zouden Jack zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooi resultaat.

Gerelateerde vakmannen