Klus voor in een timmerwerkplaats.

Opdrachtnummer:
2521433
Type klus:
Meubel(s) maken
Soort meubels:
kast/lijst voor glas in lood raam
Aantal meubels:
1
Ontwerptekeningen aanwezig:
Ontwerp is aanwezig
Materiaal:
Hout
Soort afwerking:
In overleg
Uitvoer datum:
In overleg

Afmetingen van het meubilair in cm:

80 x 136 cm (afmeting glas in lood raam).

Gedetailleerde omschrijving:

Ik wil een prijsopgave hebben voor het vervaardigen van een kast/lijst voor mijn glas in lood raam. Er zit nu een foeilelijke kast/lijst omheen met een paar tl-balken erin. Dit kan uiteraard vervangen worden door led-verlichting. De kast is nu 15 cm diep, dat kan naar mijn idee terug naar 10 cm, omdat led-verlichting (strips) hooguit 10 mm hoog zijn.

Ik laat de technische kant geheel aan de vakman over, maar ik heb toch een mogelijkheid getekend. Er moet wel rekening gehouden worden met het feit dat ik de kast wil ophangen. Dus er moet genoeg vlees aan de zijkanten zitten om een paar stevige haken te monteren (wordt de kast te zwaar, dan zelfs 4 haken) of beter haken infrezen aan de achterkant zodat de kast/lijst strak tegen de muur aan komt. De (binnenzijde) achterwand moet wit zijn i.v.b. met goede reflexie van de led-verlichting (strips). Dit kan ik eventueel zelf spuiten.

Bijlage:
Voorstel kast/lijst
3 foto's van mogelijk te gebruiken houtsoort en afwerking.
5 foto's bestaande kast/lijst

*

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Krützmann Lijsten B.V.

Bekijk profiel

Review van dick winselaar

26-04-2018

Erik heeft een glas in lood kunstwerk van een nieuwe lijst voorzien met led verlichting. Precies uitgevoerd zoals ik het voor ogen had. Vakwerk!

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen