Garage pui vervangen

Opdrachtnummer:
2492049
Type klus:
Aanbouw en opbouw overige
Parkeergelegenheid aanwezig:
Ja, gratis
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Onze huidige garage heeft een kantel deur en een kleine (72cm) normale deur. (zie foto) Omdat we de garage niet gebruiken als parkeer mogelijkheid voor de auto en het feit dat de kantel deur niet goed afsluit. Willen we deze vervangen en de nieuwe pui ongeveer 1 meter naar voren plaatsen, zodat we meer ruimte in de garage hebben. (wij zullen zelf het afgraven en het storten van de vloer op ons nemen)
Wat vragen we; Het maken en monteren van een nieuwe pui. We willen graag 1 grote deur, waar we makkelijk met onze fiets door kunnen. De kantel deur wensen we niet terug, dus de rest is dicht. Omdat de garage in directe verbinding staat met het huis, zouden we graag zien dat het tocht dicht is. (zie voor afmetingen de bijgevoegde foto). De pui willen we graag in hout.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door M.H.H. ter Bogt

Bekijk profiel

Review van Sander Wassink

15-04-2018

Manuel kwam eerste even een kijkje nemen naar de oude situatie. Hij nam de maten en binnen een paar dagen had ik een offerte in de mail. Hij maakt gebruik van goede materialen. Hij geeft zelf ook aan, ik ben niet de goedkoopste, maar ik wil producten leveren waar ik achter sta. Dat zie je ook zeker terug in de materialen. De afwerking ziet er ook goed uit. De communicatie ging heel soepel en ook als we toch wat in het ontwerp wilden veranderen ging dit heel gemakkelijk. De montage was in een dag gepiept. Wij zijn heel tevreden over Manuel en het werk wat hij bij ons heeft afgeleverd. Een man van zijn woord, je krijgt wat hij je belooft.

Reactie van M.H.H. ter Bogt:

15-04-2018

Sander,

Bedankt voor de opdracht met plezier voor jullie gedaan.

Met vriendelijke groet,

Manuel ter Bogt

1 bijlage