Riolering en waterleiding aanleggen

Opdrachtnummer:
2480058
Type klus:
Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen
Aanleggen :
Niet van toepassing
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Ons vakantiehuisje moet worden aangesloten op de riolering en de waterleiding. De aankoppelingsmogelijkheid ligt op ca. 15 meter afstand, dus er moet een geul worden gegraven over die afstand. Naast het huis ligt de waterleiding en riolering al in de grond, het gaat dus alleen om het doortrekken van de leidingen naar de aansluitpunten. Voor het water is dat een watermeterput. We willen de waterleiding die uit deze put komt splitsen. De bestaande leiding moet via een tweede put met kraan gaan lopen, zodat we deze apart kunnen afsluiten. De andere tak kan rechtstreeks naar het huisje. De riolering ligt naast de watermeterput, daar kan worden aangetakt.
De helft van de te graven leiding moet dwars door een parkeerplaats met split, de rest door open grond. Na afloop moet de parkeerplaats weer worden hersteld.

De klus is uitgevoerd door Marcel Bon werk in uitvoering

Bekijk profiel

Review van Anoniem

16-05-2018

Marcel heeft waterleiding en riool verbonden met ons recreatiehuisje in aanbouw. Ondanks enkele tegenslagen als heftige plensbuien en dikke wortels in de grond, liggen de leidingen (tyleen en pvc) er keurig in, en heeft hij alles heel netjes achtergelaten. Wij zijn tevreden.

Dick en Marjan

Gerelateerde vakmannen