keuken

Opdrachtnummer:
2467119
Type klus:
IKEA keuken plaatsen
Leidingwerk aanpassen?:
Ja
Zijn de wanden vlak?:
Ja
Het aanrecht is:
Alles op maat gemaakt
Aantal apparaten:
4
Aantal kasten:
8
Type keuken:
Recht
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

Hallo,

ik wil een keuken van IKEA geinstalleerd krijgen.
-Er moet een stukje gaspijp in de betonnen muur weggewerkt worden. (zie bijlage)
-De kasten zet ik zelf in elkaar maar ik wil ze wel door jou geplaatst hebben evenals de apparatuur (gasstel. afzuigkap, vaatwasmachine en combi oven) en het aanrechtblad.
-Verder moeten er op 2 plekken wandcontactdozen worden geplaatst bij het aanrechtblad hier hoeft niet in de betonnen muur worden gefreesd.
-Afvoerpijp zit in de buurt van de vaatwasser en spoelbak.
-Verder moet de dwars muur (hout) op een of andere manier mooi afgewerkt worden is nu tot halve hoogte betegeld hierop moet ook een wandcontactdoos komen.
-De oude keuken demonteer ik en voer ik zelf af.
-in de offerte mag nog wel meegenomen worden het afbikken van de tegels (graag los beprijzen) en het stucen van de betonnen muur (370 cm X 200 x cm of als het echt tot aan de grond moet 370cm x 260 cm)

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Van den Hazel Montage B.V.

Bekijk profiel

Review van Joost van Zonneveld

12-02-2018

Ik had een keuken via IKEA bijna besteld en mijn klus hier op werkspot geplaatst. Jan zei een betere keuken te kunnen leveren voor hetzelfde geld. Verder was de montage service via IKEA mij te duur dus naar Lelystad gereden en samen met Jan (die goed mee dacht hierin) eigenlijk een beter ontwerp nog gemaakt met als bonus een mooie afwerking d.m.v. houten platen aan de muur (ipv tegels).
De keuken werd door een prima vakman (Rens) geinstalleerd. Deze was er duidelijk op gebrandt een mooi afgewerkte keuken achter te laten en lostte alle uitdagingen die hij hierbij tegen kwam prima op. Ik heb de keuken nu een kleine week in gebruik en de mensen die hem hebben gezien zijn erg onder de indruk, ben er erg blij mee ! Eerlijke prijs voor prima werk !