kraan (her)plaatsen om lekkage te verhelpen

Opdrachtnummer:
2429520
Type klus:
Kraan plaatsen, vervangen of repareren
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

Beste vakmannen,

We hebben lekkage geconstateerd in onze badkamer, de muur in de hal kant vertoont nattigheid. Het stroomt niet en het blijft een soort van gelijk, maar toch is er lekkage.

Enige leidingen die er aan de andere kant lopen zijn die van de/het douche/bad. Het zijn 'flexibele' leidingen en daarom moet het wel in de aansluiting van de kraan zitten. Hopelijk geen hak/breekwerk nodig bij opnieuw aansluiten, maar mocht dit nodig zijn... Als het provisorisch weer hersteld kan worden graag.

De badkamer wordt over 3 maanden vervangen, maar we willen verdere schade aan de muur voorkomen, vandaar dat het niet perse netjes hoeft; als we maar kunnen blijven douchen in de tussentijd. Ik kan ook de verzekering aanspreken, maar dan loop ik zeker tegen 150 euro aan eigen risico aan; daarom via deze wijze.

Geen haast, zeker al 3 maanden aan de gang en zeer beperkt schade... Echter we willen het risico op groter voorkomen.

We hebben een foto toegevoegd ter verduidelijking.
Graag ontvangen we een prijsopgave van u.

We zien de reacties graag tegemoet!

*

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Trade-Cosmos Logistics

Bekijk profiel

Review van Jorryt de Vries

28-10-2017

Ze hebben met alle vakkundigheid onze lekkende kraan vervangen. Met engels was de communicatie prima. De prijs is echt uitstekend, wie levert er tegenwoordig nog kwaliteit werk van ruim een uur, geen voorrijkosten, materiaal voor een schappelijke prijs.