Laswerk aan Daihatsu Cuore

Opdrachtnummer:
2415337
Type klus:
Auto reparatie of onderhoud
Kenteken:
12-sb-sf
Soort werkzaamheden:
Reparatie
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

De Daihatsu Cuore van mijn dochter is helaas afgekeurd op roest aan een kokerbalk.
Zoek iemand die met goed laswerk dit kan herstellen, zodat hij weer goedgekeurd wordt.

De klus is uitgevoerd door De Laatste Halte

Bekijk profiel

Review van Arnoud van der Schrier

10-10-2017

Wat een geluk dat ik bij deze garage terecht ben gekomen, want er is veel kaf onder het koren. De eigenaar en enige werknemer Kees Jan heeft de afgekeurde Daihatsu Cuore van mijn dochter nader onderzocht en kon alle afkeurpunten weerleggen. Alleen het gaatje in de uitlaat moest hersteld worden om de auto door de APK te krijgen. Zo fijn dat er nog vakmensen zijn die met hart en ziel, zeer kundig hun werk doen. Kees Jan heeft duidelijk plezier in zijn werk om de wat oudere auto's veilig op de weg te houden. Ook gaf hij adviezen om nog langer plezier van de auto te hebben. Top!
Hier word je gewoon blij van. De APK van mijn VW Passat ga ik ook daar laten doen, want de VW Dealer heeft altijd nog andere belangen dan alleen de APK ;-)
Ik word daar vaste klant en zal dit in mijn vriendenkring delen.

Reactie van De Laatste Halte:

10-10-2017

Dag , Arnoud !

Het was mij een genoegen de Apk en tevens second opinion van de Cuore te doen. Inderdaad zijn er wel wat werkzaamheden nodig , om langer met de auto te kunnen blijven rijden , maar die stonden goedkeuring vooralsnog NU niet in de weg , en kunnen in overleg , op een later tijdstip nog worden aangepakt. Fijn , dat het zo meeviel. De Passat is uiteraard ook van harte welkom. Het is jammer dat het vaak zo moeilijk ( b)lijkt , om voor een " gewone" oudere auto een eerlijke of neutrale Apk (keuring) te krijgen.

Ik zie je graag terug 😊.

Mvg ,

Kees-Jan

Gerelateerde vakmannen