Verbouwing 2 slaapkamers en leggen laminaat

Opdrachtnummer:
2411338
Type klus:
Binnenwand plaatsen
Muren:
1
Totaal aantal strekkende meter:
3
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

De opening van de inbouwkast moet worden omgedraaid. Opening van de kast is nu in kamer A en moet naar kamer B. En in kamer A moet een gipswand worden geplaatst waar eerst de schuifdeuren zaten. Muur is ongeveer 3,5m lang.

De schuifdeuren/kasten worden hergebruikt.

Daarnaast willen wij op alle 3 de slaapkamers op de 1e verdieping laminaatvloer laten leggen. Totale oppervlakte hiervan is ongeveer 40 - 45 m2.

Wij zullen zelf zorgen voor laminaat, ondergrond en plinten. De overige benodigde materialen zoals gipswand e.d. kunnen wij niet voor verzorgen.

Tevens dient deze klus, in verband met zwangerschap, eind oktober gereed te zijn.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door TBS Technisch Beheer B.V.

Bekijk profiel

Review van Dennis Kabbedijk

26-10-2017

Zeer professioneel en snel uitgevoerd. Het voor traject en offerte waren zeer helder waarop van dag tot dag bekend was wat wanneer werd gedaan. Begonnen werd met eerst keurig afdekken/ afplakken om overlast door stof/vuiligheid en heen en weer lopen te voorkomen. Werkzaamheden werden exact volgens planning gedaan en opgeleverd en ook met veranderingen (door voortschrijdend inzicht) werd flexibel omgegaan.

De mannen zelf waren heel netjes, klopte bv eerst netjes voordat ze naar de woonkamer kwamen, legde alles uit, toonde aan het einde van de dag het werk dat gedaan was.

Zou TBS zeker aanraden en zal ze zeker voor vervolg klussen weer opnieuw vragen.

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen