Uitbouw en leidingwerk

Opdrachtnummer:
2316247
Type klus:
Aanbouw of opbouw plaatsen
Parkeergelegenheid aanwezig:
Ja, gratis
Breedte aanbouw:
510cm
Diepte aanbouw:
300cm
Leeftijd bestaande woning:
10jaar
Vergunning aanwezig:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Ik wil een uitbouw van 3meter diep en 5 meter breed. Het moet verfklaar zijn. Oftewel gestuct en al. Ik heb begrepen dat er ook heipalen moeten komen. Er hoeft geen nieuwe kozijn erin. Ik heb sinds een jaar een nieuwe schuifpui. Die blijf ik behouden.
Ik ga ook een nieuwe keuken plaatsen. Er moet hiervoor een paar leidingen verlegd worden.

De klus is uitgevoerd door Allround Bedrijf K. Gerritsen

Bekijk profiel

Review van Anoniem

22-01-2018

Opdracht; uitbouw 3 meter, vloerverwarming, benedenvloer verven incl plafond, leidingen verleggen ivm nieuwe keuken.

Offerte meer op details bespreken en alles goed nalopen; Wat mij logisch klinkt, was niet logisch, moest allemaal besproken worden. Hebben wel besproken dat wij niet handig zijn dus dat hij alles moet meenemen in zijn werkzaamheden.

Muren verven, muren niet verfklaar gemaakt. Spetters, schroeven, gaten dichten stond niet in de offerte. Keuken verfklaar maken, tegels eruit, stucen, gaten dichten en elektriciteit verleggen stond niet in de offerte, moesten we achteraf nog bijbetalen. Leidingen verleggen stond wel in de offerte. Vloerverwarming gelegd, hebben alleen gelijmd, egaliseren stond niet in de offerte en een stopcontact voor de vloerverwarming stond ook niet in de offerte (Nu hangt het in zicht) in het enige stopcontact in de hal. Boven een onderraam gehangenn, kleinere raam ivm uitbouw, kozijn moesten we zelf verven. Ze kwamen halve dagen werken. Soms kwam er niemand. Dit 5x in 5 weken tijd. Dus eigenlijk een hele werkweek in totaal. Wel vriendelijk personeel en werkten goed door.

Deadline was voor 2 oktober, mondeling besproken helaas niet opgenomen in de offerte. Deadline niet behaald. 10x vragen om laatste factuur terwijl het niet helemaal klaar was tot aan de details;

- regenbuis vastmaken
- voorkant uitbouw vullen
- raam boven restoreren
- verfklaar maken (spetters, schroeven, gaten)
- verven (wel in opdracht, niet in offerte ivm zelf betaling)
- stukje vloer vullen met cement

Achteraf; brandpitjes in de ruit van ons hefschuifpui. 'Zij hebben dit niet gedaan', verder is er niet geklust door anderen aan ons woning. Allemaal verfbanen aan het plafond, schilder gebeld, zou het bespreken met de aannemer, 3 weken later zelf weer gebeld met de aannemer die zou het met de schilder oppakken, nu zijn we weer 5 weken verder. Het is nu januari en nog steeds niet af. Vraag me nu wel af of het wel professionele schilders waren. Al met al, zal ik hem aanraden? Ja zou ik wel doen, maar wel met de feedback voor beide partijen hierboven.

Gerelateerde vakmannen