Binnenhuis architect gezocht voor ontwerp interieur, verlichting etc

Opdrachtnummer:
2257866
Type klus:
Binnenhuis ontwerp
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

Wij hebben een kavel gekocht en gaan hierop een woning bouwen (ontworpen door een architect). De tekeningen zijn hiervan beschikbaar - deze worden uiteraard gedeeld met de partij/persoon die deze klus op gaat pakken.

Graag zouden we een binnenhuisarchitect in willen huren in de maand mei, die ons kan helpen met een ontwerp van de woonkamer, eetkeuken, speelkamer, entree (allen begane grond) en de 4 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping.
Het gaat ons dan om indeling, kleuren, materialen en verlichtingsplan. Niet alleen een goed conceptueel idee, maar ook iets dat direct uitvoerbaar is met adviezen voor producten.

Graag een reactie inclusief:
- link naar portfolio of foto's van eerder werk
- beschikbaarheid in de maand mei
- inschatting van de (doorloop) tijd die je nodig hebt
- vraagprijs voor de gehele opdracht

De klus is uitgevoerd door Domestic Identity Architecture

Bekijk profiel

Review van Anoniem

25-10-2017

Wij hebben in april 2017 een advertentie gezet op werkspot voor het ontwerpen van ons interieur voor onze nieuwebouwwoning.
De woning is ongeveer 250m2 en het guesthouse ongeveer 75m2 en bestaat uit een woonkamer, woonkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers een werkkamer, bijkeuken, hal, speelkamer en 3 toiletten.
Op basis van onze advertentie hebben we heel veel reacties gekregen en we zijn met een aantal van de partijen een kennismakingsgesprek aangegaan.
Asiya van Domestic Identity liet zowel in haar reactie op werkspot als ook in het gesprek zien dat ze haar vaak goed verstaat en voor ons was het daarnaast ook heel belangrijk dat er een prettige klik was met de binnenhuisarchitect. Dit gevoel kregen wij direct bij Asiya en hebben haar de opdracht gegeven.
Haar aanpak was voor ons heel prettig. Mijn man en ik hebben op basis van de guidance van Asiya allebei onze eigen moodboards gemaakt zodat Asiya goed snapte wat de sfeer was die we wilden in onze woning. Daarna is ze ruimte voor ruimte gaan ontwerpen. Voor specifieke ruimtes werden we soms gevraagd om een additioneel moodboard te maken (bijv. voor de speelkamer voor de kinderen). Zij zorgde er continu voor dat ze goed begreep wat we wel/niet wilden voordat ze met een ontwerp aan de slag ging. In sommige gevallen kregen we 1 oplossing, voor andere ruimtes soms 2 of 3 varianten waar we dan op basis van haar werk en advies samen uit gekozen hebben. Asiya komt met uitdagende ontwerpen die duidelijk niet altijd de 'voor de hand liggende' oplossingen zijn. Ze werkt heel precies en heeft een oog voor details. Ze geeft niet zomaar op en de lastigste puzzels leveren volgens haar eigen zeggen de beste resultaten op. En lastige puzzels hebben we hier en daar echt gehad!
Voor al deze uitdagingen is Asiya uiteindelijk gekomen met prachtige en functionele oplossingen.
Daarnaast durft ze ook kritisch te zijn naar de mensen met/voor wie ze werkt.
Ze heeft het werk van onze architect die de woning heeft ontworpen op punten aangepast en heeft zo dus ook bijgedragen aan een mooiere buitenkant van onze woning en een betere plattegrond.
Haar ontwerpen zijn heel duidelijk. Ze heeft voor ons plattegronden gemaakt, renderingen zodat je een 3-d beeld hebt, verlichtingsplannen en de detailtekeningen zodat de timmerman de maatwerk kasten/meubelen kan maken.
Het allerbelangrijkste: we hebben een hele intensieve periode met haar samengewerkt en altijd met veel plezier.
Het hielp uiteraard ook erg mee dat Asiya dichtbij ons woont en we dus regelmatig bij elkaar langs konden gaan om door wat zaken heen te spreken. De overige meetings hebben we via Skype gehad en dat werkte ook heel goed.
Ze heeft nog niet een heel groot portfolio, maar dat doet niet af aan de kwaliteit van haar werk. Ze weet echt wat ze doet, komt met prachtige ontwerpen, werkt prettig samen en is enorm committed!
Als enige punt van verbetering kan ik noemen dat de doorlooptijd iets langer is geworden dan vooraf verwacht. Dat heeft soms wat vertraging opgeleverd in het project, maar was het wat ons betreft dubbel en dwars waard.
Ter indicatie over onze tevredenheid: we hebben Asiya ook gevraagd een rol te blijven spelen tijdens de bouw van onze woning!

Gerelateerde vakmannen