toilet renoveren

Opdrachtnummer:
2241986
Type klus:
Toilet renovatie
Soort werkzaamheden:
Renovatie
Soort toilet:
Hangend
Verwijderen en / of afvoeren van oude badkamer:
Nee
Leidingwerk verleggen:
Ja
Oppervlakte van het toilet in m²:
1
Betegelen:
7
Toiletten:
1
Wasbakken / fonteintjes:
1
Verlichting:
0
Stopcontacten en schakelaars:
1
Aanschaf van sanitair:
Opdrachtgever
Aanschaf van tegels:
Opdrachtgever
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Toilet moet gerenoveerd worden: nieuwe tegels op muur en vloer, nieuw (hangend) toilet, nieuwe wasbak met kraan. Ik haal zelf de tegels weg en voer ze af, net als de oude wc en wastafel/kraan.

Ik verwacht dat er een gipsplaat vervangen moet worden, voordat er gestuct en getegeld kan worden. Toilet moet vervangen worden door een hangend toilet, wastafel moet vervangen worden. Mogelijk moet de rioolleiding verlegd worden vanwege het nieuwe toilet.

Omdat er een gipsplaat vervangen wordt, moet er een schakelaar opnieuw worden ingebouwd (kan ik deels zelf doen).

Daarnaast, omdat er toch gestuct wordt, moet er in de gang en ik keuken een hoek van het plafond worden gestuct in verband met een vroegere lekkage (zie foto's).

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Diss Installatie

Bekijk profiel

Review van Joost Oranje

17-05-2017

Uitstekend werk geleverd! Het toilet is gerenoveerd geheel volgens de afspraken, in goed overleg (ook tijdens de renovatie, wanneer dat nodig was). Het resultaat is onvergelijkbaar beter dan het oude toilet.

Dennis heeft waar nodig suggesties gemaakt hoe bepaalde problemen konden worden opgelost op een mooie, goede en efficiente manier.

Offerte en facturen waren duidelijk en correct, en in overeenstemming met de afspraken. Contact was helder en eerlijk. Ik zou in de toekomst Dennis zeker aanraden aan vrienden, of bij een toekomstige klus weer vragen.

Vergelijkbare opdrachten