Plaatsen van een vlizotrap. Vervangen van een plafond van 2X4 m, gi...

Opdrachtnummer:
2221957
Type klus:
Plafond plaatsen of verlagen
Soort klus:
Verlaagd plafond plaatsen
Oppervlakte in m²:
8
Uitvoer datum:
2017-08-02

Gedetailleerde omschrijving:

Het plafond van de jaren 70 dakkapel bestaat uit schrootjes met eroverheen een laag gipsplaten en stucwerk. Dit is zo dik dat het raam niet open kan.

Plan: verwijderen van bestaande lagen en aanbrengen van gipsplaten.

Op de zolder zijn 2 vlieringen aangebracht. Waarvan er maar een toegankelijk is (vanwege een draagmuur) in de tweede willen we ook een vlizotrap om er een bergvliering van te maken. Constructie is gelijk aan de vliering die al toegankelijk is.

De klus willen we begin augustus doen. Dag maakt niet uit.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door R.K. Totaalafbouw

Bekijk profiel

Review van W Flantua

05-04-2018

Een kleine klus kunnen ze vast wel aan. Maar dan moet je de offerte incl materiaal en afwerking, en tijdsplanning vastleggen. De klus konden ze in planning en expertise niet aan. Het werk liep maanden uit oa omdat ze vaak maar 1-2 dagen per week kwamen. De klus bestond uiteindelijk oa uit leidingwerk, electra, aanleg badkamertje, vervangen dakkapel, stucwerk. Bouwen vliezotrap en betimmeren vliering. Mn door slechte controle onderaannemers zijn er zeer veel fouten ontstaan. Die maar deels zijn opgelost. Electra is niet volgens voorschrift aangelegd , leidingen komen door het stucwerk heen. Onenigheid over gebruikte materialen en afwerkniveau.
Gebruikt aftimmermateriaal is dermate dun dat het al krom trekt. Inmiddels in contact met een nieuwe aannemer om ea op te lossen en te herstellen.

Gerelateerde vakmannen