Produceren en plaatsen van veranda en schuur

Opdrachtnummer:
2200253
Type klus:
Overkapping of veranda plaatsen
Soort:
Veranda
Soort werkzaamheden:
Op maat maken of uitbreiden
Lengte in centimeters:
250
Breedte in centimers:
420
Hoogte in centimeters:
245
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Wij zouden graag een veranda aan huis plaatsen en een schuur willen plaatsen in dezelfde stijl.

Veranda aan huis, afmetingen 4.20m x 2.50m. De fundering en 1 zij muur(2.50m) reeds aanwezig. Het ontwerp moet een schuin dak (oplopend van 2.25m naar 2.45m) hebben, het liefst bedekt met zwarte pannen en zo mogelijk een glas paneel in het midden. De uitstraling mag 'natuurlijk' zijn, met ruw houten planken, palen en een houten terras.

In dezelfde stijl willen we een gepotdekselde houten berging/schuur plaatsen van 3,5 x 3 m. Deze heeft bij voorkeur een zadeldak waarin een vliering is aangebracht voor het opbergen van extra spullen. De fundering is nog niet aanwezig maar zal gelegd gaan worden. De berging heeft bij voorkeur aan de voorkant (3,5m) een luifel van ongeveer 0,5m en aan de zijkant een overhangend doorgetrokken dak van 1,5 m (zodat hieronder een roeibootje kan hangen). Deze berging is ook bedekt met zwarte pannetjes. De berging heeft 1 deur en in ieder geval 2 ramen ( voor, en een zijkant).

Kunt u na overleg een offerte en ontwerp opstellen? Dan horen we graag van u!

De klus is uitgevoerd door Eclips - Luiken

Bekijk profiel

Review van Erik Westerlaken

13-07-2017

We zijn enorm tevreden of het geleverde werk. John is een prettig persoon en hij werkt erg netjes. Hij ruimt dagelijks de 'rotzooi' en het gereedschap op zodat dit niet in de weg ligt.

Daarnaast heeft hij bijzonder oog voor detail. Zaken in de afwerking waar je zelf niet over nadenkt legt hij toch voor waardoor je tot een prachtig eindresultaat komt. Daarom kan ik John van Eclips Luiken aanraden voor iedereen die op zoek is naar een mooie veranda en/of schuur. We gaan hier ontzettend veel plezier aan beleven. Bedankt John!

Buiten het plaatsen van de schuur en de veranda heeft John in de badkamer een ventilator geïnstalleerd met afvoer naar buiten en reparatiewerkzaamheden op het dak uitgevoerd. Ook hier zijn we zeer tevreden over.

Kortom, een echte vakman die met veel plezier z'n opdracht uitvoert!