Totale badkamer verbouwing Den Haag

Opdrachtnummer:
2094752
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort werkzaamheden:
Renovatie
Leidingwerk verleggen:
Ja
Verwijderen en / of afvoeren van oude badkamer:
Verwijderen en afvoeren
Oppervlakte badkamer (in m²):
6
Betegelen:
25
Douches:
1
Baden:
0
Wasbakken / fonteintjes:
1
Toiletten:
1
Verlichting:
1
Stopcontacten en schakelaars:
1
Verwarming:
1
Vloerverwarming:
Nee
Purchase of material plumbing:
Opdrachtgever
Aanschaf van tegels:
Opdrachtgever
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

Badkamer verbouwing Gevers Deynootweg 117 B
Badkamer oppervlakte: 2.08 x 2.68.
Sanitair en tegels zijn aangeschaft.
Gewenst tijd voor verbouwing: tussen 27 december 2016 en 1 februari 2017

0. Verwijderen van de vloer- en wandtegels, plaatsen van nieuwe vloer- en wandtegels
1. Verwijderen van de badkuip, plaatsen van een douche, douche deur = 90 cm. De douchedeur opent vanuit de douche gezien naar links richting de zijmuur.
2. Plaatsen van een muur tot aan het plafond. De muur is onderdeel van de douche. Als het kan een insparing maken in het muurtje zodat daar doucheproducten opgezet kunnen worden. Aan de andere kant van de muur wordt het nieuwe verwarmingselement geplaatst die de oude verwarming vervangt.
3. Een gedeelte van luchtschacht moet open worden gebroken om ruimte te maken voor douche. Gecheckt moet worden of hier 22 cm afgehaald kan worden voor de doucheruimte
4. Oude wc verwijderen en nieuwe wc plaatsen. Deze komt meer richting de raamkant te staan om ruimte te hebben voor het verwarmingselement. De nieuwe wc is een hangwc. Het waterdepot wordt geplaats in de luchtkoker, of, als er geen ruimte is, net buiten de luchtkoker.
5. De luchtafzuiging bedienbaar met schakelaar. Check of er een nieuwe luchtafzuiging nodig is of dat huidig systeem goed is.
6. Verwijderen van de verwarming
7. Vrijspelen van een stopcontact
8. Verwijderen oude wastafel + spiegel, plaatsen nieuwe wastafel + spiegel, nieuwe spiegel heeft elektra aansluiting nodig

De klus is uitgevoerd door ABA construction

Bekijk profiel

Review van Anoniem

27-01-2017

Ik heb mijn badkamer renovatie laten uitvoeren door ABA construction. Jahan, de aannemer, is een zeer vriendelijke man met veel vakkennis. We hebben alle aanpassingen samen netjes doorlopen en hij heeft met zijn vakmensen zeer goed geleverd. Jahan heeft goede communicatie gehouden gedurende het hele traject en aanpassingen/correcties of extra materialen geregeld daar waar nodig. Ik ben voornemens Jahan voor andere projecten in het huis ook aan te nemen.

Vergelijkbare opdrachten