stucen wanden en plafonds

Opdrachtnummer:
2091936
Type klus:
Stucwerk binnen
Soort woning:
Ouder dan 2 jaar
Te stucen muren (m²):
280
Te stucen plafonds (m²):
115
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

Graag ontvang ik een prijs voor het stucen van de plafonds en wanden in een renovatie woning. De vloeren moeten nog afgewerkt worden en er staat geen meubilair dus alles is eenvoudig bereikbaar.
De opdracht zal uit 2 delen bestaan, de bovenverdieping ( 50 m2 plafond en 140m2 wand (bij benadering). Dit is geheel gipsplaat en voornamelijk grote vlakken.
Het tweede deel is de beneden verdieping, dit is 65m2 plafond en +/- 140 m2 wand. De plafonds worden gipsplaat en de wanden voor 45% ook. +/- 45% zijn kalkzandsteenblokken en ongeveer 10 % van het oppervlak zijn oude gemetselde wanden/wanden met oud stucwerk.

Daarnaast zit er voor de badkamer misschien ook nog beton cire werk in.

een bezichtiging inmeting voor een gedegen all in offerte is een must

De klus is uitgevoerd door Johnny's Stucwerken

Bekijk profiel

Review van Otto Illing

16-06-2017

Johnny en zijn vader zijn 2 plezierige vakmannen. Wij hadden de klus in 2 delen te vergeven en konden met Johnny daar goede afspraken over maken. Om kosten te besparen wilden wij zelf op voorhand het gaas plakken en voorstrijken, daar was Johnny in het begin niet zo'n fan van omdat hij echt gedreven is om vakwerk af te leveren en dus 100% zeker wil zijn dat dat goed gebeurd.
Dankzij tips en goede uitleg hebben we dat toch nog kunnen doen en kregen we van Johnny een super prijs.
Nadat de bovenverdieping gereed was en de oude stenen muur in het trapgat super strak afgewerkt was hadden de mannen pauze en wij tijd nodig om beneden stuc klaar te maken. Hier hadden we wat meer tijd voor nodig dan verwacht en in overleg was het zeer goed af te spreken met Johnny om op een later tijdstip te beginnen. Omdat alles zo goed beviel hebben we de mannen ook de opdracht gegeven om de cement plint op de voorgevel netjes te maken en om de badkamer en bijkeuken te stucen.

Super resultaat, goed advies en een plezier om met de mannen samen te werken. Echt een bedrijf wat wij aan een ieder aanraden waarbij vakmanschap voorop staat en afspraak nog afspraak is

Gerelateerde vakmannen