Koof afbouwen keuken Moordrecht

Opdrachtnummer:
2069804
Type klus:
Ombouw/koof plaatsen/vervangen
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

Wegens overgaan op conventionele afzuig ipv recirculatie, moet de bestaande koof (multiplex, gips) aan de zijkant doorlopen naar de muur en naar buiten afgevoerd worden.

Het huidige deel is 128cmx60cm en afstand tot de muur is 90cm. Aan de zijkant moeten dus 3 platen komen en een gat van 11-16 cm diameter.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door TP Project

Bekijk profiel

Review van Hu

19-11-2016

Prima vaklui die zeer flexibel waren met de planning en uitvoering. Ze zijn niet goedkoop, maar goedkoop is m.i. duurkoop. Voor mijn relatief dure Bruynzeel keuken moest stel op sprong een koof gemaakt worden die bovendien niet richting de buren mocht. De koof was minimum Siemens advies afmeting met LED via dimmer bestuurbaar. De oplossing was een recirculatie systeem met een uitgang in de bijkeuken. Tijdens het frezen van de ca. 25x40 cm betonlaag zijn ze electra tegengekomen die netjes intact is gebleven. Uitvoerig getest ook. Met diamantboor geen viezigheid achtergelaten in de net gesausde muren en nieuwe ramen. De vloer was goed afgedekt en de boel is ook netjes opgeveegd zoals het hoort. Nette factuur en goed contact met Whatsapp. Aanrader!

1 bijlage

Reactie van TP Project:

26-11-2016

Beste Dhr. Adams,

Goed om te horen dat u tevreden bent over de werkzaamheden!

Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Tayfun Polat

Gerelateerde vakmannen