Verbouwing begane grond jaren '30 woning Hilversum

Opdrachtnummer:
2045874
Type klus:
Renovatie huis
Uitvoer datum:
2017-01-05

Gedetailleerde omschrijving:

Graag ontvangen wij een offerte voor de verbouwing van de begane grond van een ’30 woning in Hilversum, vanaf januari 2017 met oplevering eind januari. De woning verkeerd in goede staat (gerenoveerd in 2002). De verbouwing omvat de volgende werkzaamheden:

- muur keuken / achterkamer doorbreken (draagmuur ondersteunen met H profiel)
- muur hal / voorkamer opbouwen
- en-suite verwijderen (wellicht draagmuur ondersteunen) + plafond aanhelen
- 2 bestaande houten deurkozijnen verwijderen, openingen verhogen (t.b.v. glas-in- staaldeuren)
- aansluitingen keuken (elektra voor schiereiland) verleggen
- verwijderen radiator keukenmuur, plaatsen van convectorput in keuken
- toilet en fontein: plaatsen en tegelen (tegels, fontein en toilet worden aangeleverd door opdrachtgever)
- (moderne) open haard realiseren op de plaats van oude gaskachelaansluiting (gasrookkanaal aanwezig)
- stucen van muren en plafond begane grond (ondergrond: scanbehang op muren)

Voor afmetingen tbv het opstellen van de offerte zie bijgevoegde tekeningen (pdf).
Mogelijk moeten er nog aanvullende werkzaamheden worden uitgevoerd. Daarom ook graag het tarief van meerwerk vermelden in de offerte.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door van de zande bouwservice v.o.f.

Bekijk profiel

Review van Nienke Willemse

03-05-2017

Van de Zande heeft geweldig werk geleverd met het verbouwen van de begane grond van onze Jaren ’30 woning in Hilversum. De werkzaamheden zijn binnen afgesproken budget en planning opgeleverd, met veel oog voor detail en heldere communicatie.

Al tijdens het offertetraject viel op dat de heren veel kennis van zaken hebben, helder zijn in hun communicatie en ontzettend veel oog voor detail hebben. Bij de eerste doorloop in de woning wezen de heren ons op kleine details zoals de hoogte van de drempels en onderzochten zij de staat van de muren door achter de stopcontacten te kijken. We gingen dan ook vol vertrouwen met hen in zee en dit vertrouwen werd alleen maar groter. Tijdens de sloop- en constructieve werkzaamheden gingen Dirk en Gert vol energie en kunde aan het werk, en tijdens het afwerken zagen echt wat een experts met oog voor detail het zijn. Dat blijkt uit suggesties zoals; het wegwerken van kabels, een natuurstenen randje in het toilet, bijpassende drempels en nieuw deurbeslag. Kleine zaken waar we zelf nooit aan zouden hebben gedacht, maar die zorgen voor een hoog afwerkingsniveau en een uitstraling zoals wij voor ogen hadden! Ze waren flexibel in het uitvoeren van meerwerk waar wij als opdrachtgevers tussentijds mee kwamen, en omdat ze (uit zichzelf) een aantal avonden doorwerkten konden ze ondanks dit extra werk toch nog binnen de planning opleveren.

Het was erg fijn dat de heren al in de offertefase met goede suggesties kwamen, en heel behulpzaam waren en ons veel advies gaven bij de werkzaamheden die wij als doe-het-zelvers uitvoerden. Wanneer we in de toekomst nog meer werk hebben dat ons als amateur-klussers boven de pet gaat, zijn Dirk en Gert zonder twijfel de eersten die we om hulp vragen!

Kortom: dankzij Van de Zande Bouwservice is onze woning helemaal ons droomhuis geworden, en we hadden het niet beter kunnen treffen met dit topteam.

8 bijlagen

Gerelateerde vakmannen