Aanleggen en beplanten tuin

Opdrachtnummer:
2033471
Type klus:
Tuinaanleg
Tuinontwerp beschikbaar:
Ja
Geschatte aantal m2:
28
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

Vakman gezocht voor kleine nieuwbouwtuin. 5 meter breed en 6,40 lang (langste punt naast de schuur) De tuin heeft aan twee kanten een schutting en aan de achterkant een schuur. Bestrating al gezien voor 25 euro perm2. Betontegels. Gras graag kunstgras van mooie kwaliteit met een looppad van tegels erdoor. Een groen haagje waarachter twee fietsen kunnen staan. Rechts een weelderige border , graag advies qua beplanting. 2 of 3 boompjes in de tuin. Een klimplant tegen de schuur zou leuk zijn en links tegen de schutting 2 rekjes waar klimop tegen kan groeien maar waar je nog met een snoeischaar achter kan. Ertussen bloeiende klimplanten.
We kunnen zelf de huidige tegels eruit halen en leeg opleveren. Vakman graag uitgraven en goede grond erin. Bestraten, beplanten, kunstgras leggen en ook het materiaal leveren (dus ook de tegels en belichting). Ook 12 volt belichting aanleggen. 3 kleine paaltjes en 1 klein lichtpunt aan de schuur. Met tijdsslot.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Florisant Tuinen

Bekijk profiel

Review van Marieke Migchielsen

27-09-2017

We zijn enorm blij met onze nieuwe tuin, zijn erg goed geholpen en ook de nazorg is goed. Sem kwam nog even langs om uitleg te geven over het snoeien en in november krijg ik gratis een paar nieuwe beukjes omdat die niet goed waren aangeslagen. Aanrader!

Gerelateerde vakmannen