Dicht metselen niet gebruikt raam

Opdrachtnummer:
1905525
Type klus:
Buitenmuur plaatsen
Leeftijd woning:
50
Geschatte aantal m2:
2
Voegen:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Ik zou heel graag het buiten aanzien van mijn huis wat mooier willen maken. Aan de binnenkant van mijn slaapkamer is dit dicht gemaakt destijds door de vorige bewoners. Ik moet toegeven dat het raam ook op een rare hoogte is. Nu hebben ze dit aan de buitenkant simpel met een vieze bruine plaat dicht gemaakt en het kozijn is echt onbehandeld en aan een beurt toe.
Om een lang verhaal kort te maken: ik wil van dit kozijn af. Ook wil ik het niet wit verven want de plaat blijft vies. Ook melk-plexiglas lijkt me geen goede oplossing.

Ik wil graag dit dicht laten metselen. Kwestie van vensterbank en huidige kozijn wat eraf te slopen. Echter is het erg belangrijk dat we een zelfde soort steen vinden. Dit zal erg moeilijk zijn aangezien het huis uit 1960 is. Maar er moet vast een restje te vinden zijn wat er op lijkt! Alles mooier dan dit, toch? :)

Graag nodig ik je uit onder het genot van een lekker bakje koffie (of thee ;) om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet heeft er iemand nog een beter idee om dit op te lossen en de puntjes op de i van het huis af te ronden!

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Klusbedrijf van Loo

Bekijk profiel

Review van Brian Beyer

23-08-2016

Joey is een echte topper. Hij neemt de tijd om langs te komen en te praten over een oplossing. Vervolgens laten uitvoeren en dit is echt mooi gebeurd. Het resultaat is zoals verwacht en alles correct afgehandeld. Komt zijn afspraken na en en een goede prijs. Zal hem zeker weer benaderen mocht ik nog een keer zo'n wensen hebben.

Gerelateerde vakmannen