Hemelwaterafvoer op riool aansluiten

Opdrachtnummer:
1877957
Type klus:
Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen
Soort werkzaamheden:
Vervanging
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Huidig hemelwaterafvoer loopt uit op de straat, met als gevolg dat de fundatie (hout) te nat wordt.
Hemelwaterafvoer (1x) moet doorgetrokken worden tot onder maaiveld, daar voorzien worden van een bocht om door de muur de kruipruimte in te gaan (gat moet geboord worden). In de kruipruimte moet de regenwater afvoer doorgetrokken worden tot de riool aansluiting en daar middels een nieuw aan te brengen t-splitsing aangesloten worden. Afstand van muur straatzijde tot riool is ca. 8m. Afvoer moet in de kruipruimte onder licht afschot aan de vloerbalken opgehangen worden.
Kruipruimte is droog en ca. 90cm hoog.

zie bijlage voor fotos.

Alle werkzaamheden en materialen die nodig zijn om de regenwaterafvoer aan te sluiten op het riool dienen door de aannemer te worden verzorgd.

Opdracht kan op regie worden uitgevoerd, maar wel met een transparante richtprijs (uren + materialen); we verrekenen dan achteraf op basis van werkelijk gemaakte kosten & uren.

De klus is uitgevoerd door SC Pack Onderhoud en Advies

Bekijk profiel

Review van Jan Hiltermann

10-05-2016

Goede aannemer, betrouwbaar. Klus was helaas complexer dan verwacht waardoor het duurder werd dan initieel begroot en langer duurde (regie). Stephan was gelukkig flexibel en heeft het werk op zaterdag afgemaakt en heeft daarbij goed, degelijk werk uitgevoerd en alles netjes achter gelaten..

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen