Aanleg tuin, evt drainage en (her)bestraten

Opdrachtnummer:
1856579
Type klus:
Tuinaanleg
Tuinontwerp beschikbaar:
Ja
Geschatte aantal m2:
85
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Vorig jaar een huis gekocht maar de achtertuin is niet naar onze zin. Er ligt nu o.a. grint, hier willen wij gras, mits mogelijk i.v.m. kleilaag. Natuursteen tegels opnieuw bestraten, nieuwe klinkers (20x30) bestraten, evt aanleg drainage, aanleg graszoden, maken verhoogde border, leveren Red Robin in leiboom vorm.

De klus is uitgevoerd door Green Professionals

Bekijk profiel

Review van Martine Krijgh

23-05-2016

Een paar weken geleden hebben de mannen van Green Professionals onze complete tuin aangepakt. (bestraten nieuw terras en herbestraten van Chinees natuursteen terras, verhoogde borders maken, aanleg gazon, zetten leibomen)
Het ontwerp hadden we zelf al gemaakt, en deze hebben ze tot in de puntjes uitgewerkt. Na overleg hebben we besloten dat drainage onder het te leggen gazon niet nodig was, en tot op heden is dit (gelukkig) ook zo gebleken. Ook hebben ze goed meegedacht over het materiaal wat gebruikt moest worden en hebben ze ons geadviseerd over het voegen van de natuursteen terrassen. Zelfs voor de overgebleven natuursteen tegels hadden ze een bestemming. Het zijn vriendelijke, beleefde, hardwerkende jongemannen die je met een gerust hart in je tuin aan de gang kunt laten. Wij zijn heel blij met onze nieuwe tuin.

4 bijlagen

Gerelateerde vakmannen