110m2 muuroppervlak schilderen met Keim

Opdrachtnummer:
1840128
Type klus:
Buitenschilderwerk
Soort woning:
Ouder dan 2 jaar
Eerst bezichtigen:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

De muren onder hoge druk reinigen met water,kozijnen afplakken en stoep en
dergelijke afplakken
Muren 1x schilderen Keim Soldalan ME.

De klus is uitgevoerd door Frank de Kleyn Klusbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

06-04-2017

Helaas kan ik geen positief review schrijven...
Frank is begonnen met schilderen zonder dat wij het wisten op een dag dat het 35 graden was. De muur sloeg oranje uit wat later gelukkig wél wegtrok. Helaas bleven de aanzetten wel zichtbaar tot op heden. Volgens ons omdat de muur (op de zuidkant) veel te warm was toen hij geschilderd werd.
Erger is dat de kleur, die wij zeer zorgvuldig uitgekozen hadden met kleurstalen van een Keim-adviseur, niet goed is. Ons huis is spierwit terwijl de andere huizen in de straat crèmekleurig zijn. Heel lelijk! De verf volgens de kleurstaal was eerst niet leverbaar, later opeens weer wel. Het duurde erg lang voordat de verf er was, zodat de datum om te starten niet gehaald werd. Later was Frank opeens al bezig toen wij thuis kwamen. We konden de kleur niet goed zien. Frank vroeg of de steiger een dag mocht blijven staan, maar dat werd een week, in de voortuin, pal voor de voordeur. Niet fijn!
Toen hij aan de achterkant de plek op de muur waar een plantenbak had gehangen alvast schilderde was het kleurverschil héél goed te zien! Veel te wit! dat werd afgedaan met 'de muur is verkleurd'. De afspraak was dat hij later nog terug zou komen om te kijken hoe de muur opgedroogd was. Hij schermde ook steeds met '20 jaar garantie'. Later reageerde hij niet meer op onze mailtjes en kwam niet meer kijken. Tot overmaat van ramp hebben we hem ook nog meer betaald dan was afgesproken. Hij had geen offerte op papier gemaakt en wilde uiteindelijk meer hebben dan was afgesproken.
Wij hebben ernstig twijfels of er wel écht met Keim gewerkt is.... Het zou ook nog kunnen dat er bij de leverancier een fout gemaakt is. Helaas laat Frank zich niet meer zien!

Gerelateerde vakmannen