vloer schuren en lakken

Opdrachtnummer:
1806894
Type klus:
Vloer schuren, oliën of lakken
Grootte van de vloer (m²):
30
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

oude strokenparketvloer(al een keer geschuurd) en nieuw stuk schuren en met Bona 1 component basis en lak behandelen.

De klus is uitgevoerd door Green Ash vloeren en meubelen

Bekijk profiel

Review van Lous Dumoleijn

20-02-2016

Alex heeft mij 2 keer uit de brand geholpen. Rond Kerst vorig jaar heeft hij de aangeheelde oude strokenparketvloer geschuurd en gelakt en ervoor gezorgd dat er weer een mooi geheel ontstond met door mij zelf geleverde producten. Hij was zeer flexibel, bereid het werk tussen andere klussen door te doen en ook nog een keer op te schuiven omdat er uitstel nodig was omdat de aannemer niet klaar was met andere klussen. Alex is een accurate, rustige en aardige man, die zijn werk serieus neemt, super netjes werkt met goed gereedschap en materiaal; er was zo goed als geen stof bij intensief schuren door een goede afzuiging op zijn schuurmachines.
Recent heeft hij overzetplinten geplaatst, een klus die niet op tijd door de aannemer werd gedaan, een spoedklus ivm geplande verhuizing. In één ochtend wist hij deze klus te klaren. Niet heel makkelijk omdat overal de vloeren en de muren wel wat afwijkingen hadden, met veel hoekjes, maar met het nodige schaven werden de plinten netjes aangebracht.
Alex is een man naar mijn hart die zijn vak verstaat, vooraf duidelijk is over de prijs, zijn afspraken nakomt en goed werk aflevert. In de stressvolle verbouwing van mijn huis, die al meer dan 4 maanden duurt, was Alex de enige met wie het allemaal op rolletjes liep en die ik graag weer vraag als zich in de toekomst weer werk aandient. Nogmaals dank Alex.

Gerelateerde vakmannen