Boekenkast maken en monteren door vakman

Opdrachtnummer:
1795208
Type klus:
Meubel(s) maken
Soort materiaal:
MDF
Soort meubels:
boekenkast
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

ik zoek een vakman die voor mij een boekenkast kan maken en monteren (zie bijgesloten ontwerp). De kast moet wel weer een keer te verhuizen zijn (enigszins demontabel). Materiaal gespoten MDF in warm witte kleur.
Afmeting 300 X 240 cm. Onderin 6 deurtjes (3x2) met klik/duw mechanisme om te openen (geen handvatten)
De kast staat op laminaat vloer.

De klus is uitgevoerd door TMC Interieurbouw

Bekijk profiel

Review van Marieke Fijnvandraat

13-03-2016

Een geweldige ervaring!
Wat een vakmanschap, enthousiasme en kwaliteit! Dat maak je niet vaak meer mee
Ik had een redelijk idee van wat ik voor type kast wilde in een van mijn zijkamers.
Willem Jan, eigenaar van The Making Company is bij mij thuis geweest en op basis van dit eerste ontwerp heb ik dit samen met hem het uiteindelijke ontwerp voor mijn kast uitgetekend. Hij kwam met heel goede ideeen ( o.a. De ingebouwde led lampjes) obv zijn ervaring en hoe mijn kamer eruit ziet.
Anderhalve week later ben ik in de werkplaats in Beverwijk langsgegaan om naar mijn kast in wording te kijken. Dat was superleuk en heel gezellig! Een kleine week later hebben ze de kast bij mij thuis geplaatst. Het was geen probleem om dat op een zatedag te doen ivm mijn werktijden. De kast is op mijn verzoek helemaal demontabel gemaakt maar daar is niets van te zien. Het is werkelijk waanzinning resultaat en in zeer korte tijd gemaakt en geplaatst. Als service hebben ze ook nog een stopcontact omgelegd en een gordijnlijst geplaatst, zodat alles in mijn kamer een mooi geheel is geworden. Helemaal top! Binnenkort komen ze nog een keertje langs om de deurtjes helemaal goed af te stellen en wat bij te stippen qua verf. Ik kijk al uit naar de gezelligheid van de enthousiaste heren! Ik ben waanzinnig blij met het resultaat, bedankt!
Als ik een volgende klus heb dan ga ik 100% zeker naar The Making Company

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen