Nieuw constructie platdak plaatsen met lichtstraat

Opdrachtnummer:
1791208
Type klus:
Renovatie huis
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Door vorige aannemer onveilig gemaakt platdak constructie. Afm dak 30 m2. Afm lichtstraat 4 x 1 m. Op dit moment is het geheel ondersteunt door stempels. Er moet een nieuw draagconstructie: dmv stalen balken rondom lichtstraat en muren gemaakt worden. Ook graag de bestaande houten balken hieraan bevestigen en het dak opnieuw isoleren en dakdekken. Uiteraard moet de lichtstraat ook correct en waterdicht worden geplaatst. Dit alles moet zeer voorzichtig worden uitgevoerd omdat alles af is in de onderliggende ruimte.

Wij willen alleen met vakmannen met uitgebreide offertes in gesprek die zeker weten hoe dit geplaatst moet worden, zoals onderbouwd met constructie/draagkracht-berekeningen ed. Ook moeten zij aangesloten zijn bij een erkend waarborgfonds.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Ter Braak Bouwtechniek

Bekijk profiel

Review van Chantal Freriksen

15-09-2016

Wij hadden een lastige klus. Door een onkundige aannemer zaten wij met een lek, onstabiel en onveilig plat dak dat enorm doorhing. Dat probleem kwam doordat er te weinig en verkeerd geplaatste balken zaten i.c.m. een lichtstraat. Bijkomend probleem was dat alles wat eronder zat al af was zoals, nieuwe keuken, vloer, muren en sanitair. Ter Braak Bouwtechniek wilde deze uitdaging graag aangaan en kwam met een uitgebreide en specifieke offerte. Wij wilden helpen waar het kon en daar stond Ter Braak voor open en bracht de arbeidsuren in mindering. Ter Braak is met de constructeur gekomen voor de berekeningen. Het geheel duurde maar 3 dagen. Ter Braak heeft het hele dak gestript, balken verplaatst, stalen balken toegevoegd, en alle platen, isolatie en dakbedekking vervangen. Het werk is snel, veilig en zeer vakkundig uitgevoerd. Ter Braak geeft garantie op al de werkzaamheden en bezit de juiste bedrijfsverzekeringen. Wij zijn heel blij met het resultaat en kunnen iedereen Ter Braak Bouwtechniek van harte aanbevelen. Als er hier weer ver- of gebouwd gaat worden nemen wij zeker Ter Braak Bouwtechniek als aannemer.

Gerelateerde vakmannen