Verhuizen van ééngezinswoning naar appartement op 1e verdieping

Opdrachtnummer:
1770228
Type klus:
Verhuizing particulier
Geschatte afstand in kilometers:
80
Elevator:
Ja
Uitvoer datum:
2016-02-03

Gedetailleerde omschrijving:

Verhuizen van mijn spullen van een ééngezinswoning naar appartement op 1e verdieping. In het woonhuis staan er alleen spullen op de beganegrond en 1e verdieping. Wasmachine en droger gaan niet mee. Ik woon op dit moment in Apeldoorn en ga naar Utrecht Terwijde.

Het appartement is op de 1e verdieping en er is een lift aanwezig. De deuren zijn ruim en er kan verhuisd worden via de voordeur en ramen.

Verwachting verhuizing in de eerste week van februari. Voorkeur op woensdag aangezien het dan rustiger is op de weg en de kans op files kleiner zijn.

Alle spullen worden al ingepakt en gedemonteerd. Er is een mogelijkheid om zelf de verhuiswagen te huren, maar dit kan overlegd worden bij het opstellen van de offerte.

Is het mogelijk om binnenkort een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken en voor het opstellen van een offerte?

Vriendelijke groet,
Susan

De klus is uitgevoerd door Nationale Ontruimingen

Bekijk profiel

Review van Susan Van Beek

06-02-2016

Goed werk! De verhuizing was zo klaar. In een paar uur was alles verhuisd van Apeldoorn naar Utrecht. Mijn spullen zijn zorgvuldig verhuisd en de communicatie vooraf en tijdens de opdracht was goed. Ik ben zeer tevreden!

Gerelateerde vakmannen