Zolderverbouwing

Opdrachtnummer:
1763405
Type klus:
Binnenwand plaatsen
Uitvoer datum:
2015-02-08

Gedetailleerde omschrijving:

Bedankt voor de vele reacties op deze opdracht.

Op verzoek hierbij wat uitgebreider de verbouwing toegelicht. Het huis is gebouwd in 2010. We gaan nu onze zolder verbouwen. De zolder is een ruimte van 6m bij 5,7m incl. trappengat.

Er komt een dakkapel voor van 2,5m breed en een dakkapel achter van 4,5m breed. Datum plaatsing is inmiddels bekend 1e week februari.

Na de verbouwing krijgt de zolder een slaapkamer van 6x3 en een werkkamer van 2,5x2,5. Rest is trappengat en voorzolder met wasmachine/droger.

Wand 1 is 6m en splitst de zolder in 2 delen. Hoogte in de midden is ongeveer 3,5m en bij knieschot ongeveer 1m. Oplevering incl voorzien van isolatie, afwerken met gipsplaten, stucen sausklaar en 1 deur.

Wand 2 komt tussen een bestaande muur en wand 1, zal 2,5m breed worden en langs het trappengat lopen. Hoogte muur 2 is ongeveer 3m. Oplevering incl voorzien van isolatie afwerken met gipsplaten, stucen sausklaar en 1 deur.

Afwerken knieschotten met schuifsysteem 2x 5,5m breed links en rechts.

Aanleggen electra: 2x lichtpunt aansluiting plafond incl wandschakelaar. En 3 nieuwe stopcontacten. Evt tv aansluiting ook gewenst.

Werkkamer: 1 stopcontact extra.

Afwerken binnenkant dakkapel 2x sausklaar. Afmetingen eerder genoemd.

Ik ontvang graag uw richtprijs op basis van totaalprijs en het aantal dagen waarin u de werkzaamheden kunt uitvoeren. Totaalprijs incl. materiaal, arbeid en btw.

Zie bijlage voor afmetingen zolder.

De opdracht kan beginnen vanaf 8 februari 2016.

Alvast bedankt voor uw bericht en interesse.

Met vr groet,
Sander

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Tak & Delning

Bekijk profiel

Review van Sander Toebes

15-04-2016

Marcel,
bedankt voor de werkzaamheden, we zijn erg tevreden met het resultaat!
gr, Sander

Reactie van Tak & Delning:

22-04-2016

Bedankt voor het mooie review, Sander en Mariëlle. Nu jullie het hebben afgewerkt is het helemaal top geworden! Succes met het gezin en bedankt voor de lekkernijen ;-)

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen