garage verbouwen tot kantoor, schuur en bijkeuken/berging

Opdrachtnummer:
1758049
Type klus:
Overige klussen
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

De garage is circa 10m lang, 3,7 meter breed en 2,5 meter hoog. Aan de voorzijde zit nog een stalen kanteldeur. De garage is in steen opgetrokken en zit aan de linkerzijde tegen het huis.

Wij willen:
- aan de voorzijde twee openslaande houten deuren met isolerend glas met sprossen in het glas (zeer smal, zoals bestaande ramen). De stalen kanteldeur moet dus weg en afgevoerd worden.
- Aan de voorzijde van de garage dient een kantoor te komen. Dit moet circa 4 bij 3,7m zijn. In het midden komt de 'schuur'. Deze dient circa 2,5 bij 2 te worden. Ernaast wordt een gang gemaakt van1,7m breed. Aan de achterzijde dient de bijkeuken/bergruimte te komen. Maten kunnen veranderen na overleg.
- het kantoor en de schuur krijgen een eigen deur.
- de elektriciteit in de schuur is slecht. Dit moet worden aangepast en er dienen diverse wandcontactdozen te komen en elke kamer een eigen lichtpunt. De schuur dient een eigen groep te krijgen.
- het kantoor en de bijkeuken dienen een radiator te krijgen en te worden aangesloten op de ketel
- alle tussenwanden moeten geïsoleerd worden en van hout (of steen).
- de buitenwanden en de plafonds moeten geïsoleerd worden.
- er moet voldoende ventilatie zijn in de kantoorruimte en de bijkeuken. De bijkeuken dient een dakpijp te krijgen t.b.v. de wasdroger.
- oplevering of voor 21 januari 2016 en start z.s.m. of ergens in maart/april 2016

Alvast bedankt voor een prijsindicatie.

De klus is uitgevoerd door Tak & Delning

Bekijk profiel

Review van Luc Molenaar

22-04-2016

Wij hebben in het verleden met diverse (af)bouwbedrijven gewerkt, maar zelden met zo'n betrouwbare en kwaliteitsgerichte vakman. Afspraak = afspraak betekent bij Tak en Delning nog iets. Niets wordt afgeraffeld en afwerking is van hoog niveau.

Reactie van Tak & Delning:

22-04-2016

Hoi Luc en Marjan, goed om te horen en te lezen dat jullie zeer tevreden zijn. Zelf vond ik het een bijzondere klus om van een kale garage een kantoor, bijkeuken en hobbyruimte te maken. Ik kom binnenkort even kijken als jullie klaar zijn. Bedankt voor het mooie cijfer!