Lege woonkamer helemaal aanpakken

Opdrachtnummer:
1706026
Type klus:
Overige klussen
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

http://www.funda.nl/koop/verkocht/ede/huis-48155625-corversbos-9/

Dit wordt ons nieuwe huis. De oude keuken gaat eruit. De deur naast deze keuken willen we graag dicht hebben zodat de nieuwe keuken tegen de volledige wand kan komen.

In het schuine wandje in de woonkamer, waar nu de tv hangt, zat oorspronkelijk een deur van de hal naar de woonkamer. Die willen we graag terug hebben. Om de keuken beter te scheiden van de woonkamer zouden we graag willen dat dit schuine wandje zo'n 60cm wordt verlengd naar rechts, zodat we niet meer tegen de linkerkant van de keuken aankijken vanuit de woonkamer. Deze wand zouden we qua stucwerk graag zien doorlopen.

Onder de laminaatvloer (die halen we er maandag meteen uit) liggen plavuizen, deze willen we er graag uit hebben, maar er ligt vloerverwarming onder. Dit kan dus helaas niet met grof geweld. Ook in de hal liggen deze plavuizen hoogstwaarschijnlijk, dus die moeten er dan ook uit.

Als de deur verplaatst is, het wandje gezet en de vloer er volledig uit is willen we het geheel graag laten afwerken en schilderen (plafond en muren), zodat alles af en fris is als we de nieuwe vloer gaan leggen.

De klus is uitgevoerd door Tak & Delning

Bekijk profiel

Review van Jaap Marinus

24-12-2015

Persoonlijkheid vind ik net zo belangrijk als het werk dat wordt afgeleverd. Wij hadden een flinke verbouwing in de planning en het laatste dat je dan wil is een lompe bouwvakker in je huis. Marcel is rustig, houdt overzicht en denkt mee. Hij heeft meerdere tips aangedragen die ons huis ten goede zijn gekomen. De verbouwing bleek wat omvangrijker dan gepland en natuurlijk ging een en ander mis. Marcel was flexibel, sprong in waar mogelijk en bij problemen kwam hij langs. Hij is een meegaand en warm persoon die je er goed bij kunt hebben. Wij hebben dankzij Marcel de verbouwing als gezellig én professioneel ervaren. Dat is heel wat waard! Dank Marcel.

Reactie van Tak & Delning:

28-12-2015

Beste Jaap & Arina, bedankt voor dit mooie cijfer, daar ben ik trots op. Al met al werd het toch nog een grotere klus dan was aangenomen maar kon het goed inplannen. Ik heb het met plezier gemaakt! Veel woonplezier toegewenst en misschien tot een volgende klus.

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk vakmannen in Ede