Kunstgras leggen in een tuin van een kinderdagverblijf en nog wat k...

Opdrachtnummer:
1595289
Type klus:
Tuin overige
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

Afgraven en afvoeren van grond en gras, wat nodig is voor het leggen van een goede, kindvriendelijke kunstgrasmat op de plaats van het echte gras. Ook het kunstgras en de goede ondergrond leveren en leggen . Eventueel optie is een heuveltje in het gras leggen.
De boom, zandbak en het klimrek blijven zoals het is.
Afmetingen zijn ongeveer15 bij 5 meter

Het maken van een aparte hoek voor baby's aan de achterkant van de binnentuin. Ongeveer 4 bij 4, omheind met een houten hek en met kunstgras ingelegd. Er moet een deel van het hekje open kunnen

Het laten verzinken van de putdeksel in de grond, zodat het er niet meer op de stoeptegels ligt (zie foto)
Het aan laten sluiten van de rand van de gewone put in de stoep (zie foto)

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Gerbert van Eck Tuinhout

Bekijk profiel

Review van Wilma Schaareman

01-04-2016

In juni en juli 2015 heeft Gerbert van Eck in onze binnentuin van het kinderdagverblijf de oude grasmat weggevoerd, zand gestort, grond geëgaliseerd, kunstgras naadloos gelegd. Daarnaast heeft hij een afscheiding gezet voor een speciale babyhoek en palen gezet waar een groot zonnescherm aan kan worden geklikt om de kinderen in de zandbak de hele dag in de schaduw te houden.

Gerbert weet is een vakman, die weet waar hij het over heeft en graag met je meedenkt. Afspraken worden nagekomen, en het resultaat is geweldig. Ook de prijs was uitstekend voor al het werk wat er geleverd is.