Verleggen afvoerleidingen

Opdrachtnummer:
1471014
Type klus:
Overige badkamer diensten
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

In onze badkamer is een tegel naar beneden geschoten, waarschijnlijk door lekkage. Wij vermoeden dat de lekkage de egaliseer omhoog/opzij heeft geduwd, waardoor de ondergrond van de tegel is gaan schuiven.

Er zijn 2 afvoerleidingen (douche/bad en wasmachine) die -vermoedelijk- uitkomen op de afvoer van het toilet. Het vermoeden is dat bij de samenvoeging van de 2 afvoerleidingen (bad/wasmachine) de lekkage is, waardoor we moeten gaan uithakken. Wij zouden graag deze 2 leidingen helemaal opnieuw willen leggen. De wasmachine staat op zolder en maakt nu gebruik van een afvoerbuis van 35mm.

Extra betonboringen zijn bespreekbaar wanneer er voor wordt gekozen een grotere afvoer te creëren. Eventueel kan er achter de ruimte van de douche een extra muur (cellenbeton) worden opgetrokken waarin de afvoer wordt geplaatst.

Hoewel de vloer niet nat is, willen wij dit op korte termijn verholpen hebben.

Graag globale prijsopgave en aangeven hoe je de klus aan zal pakken.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Bouwbedrijf B Bastiaansen

Bekijk profiel

Review van Anoniem

21-12-2014

1e keer leek er goed werk te zijn geleverd. Echter hierna moest hersteld worden en is niet door hem gedaan. Kwam niet opdagen, vond ineens afgesproken prijs te laag. Slechte service bij problemen!

Reactie van Bouwbedrijf B Bastiaansen:

21-12-2014

Hallo. Van harte bedankt voor de referentie. En van mijn zijde is de dank groot in het vertrouwen en heb ik mijn planning graag voor jullie omgegooid. Mvg Ben

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk vakmannen in Breda