Inkorten bijkeuken

Opdrachtnummer:
1401109
Type klus:
Aanbouw of opbouw plaatsen
Parkeergelegenheid aanwezig:
Ja, gratis
Hoogte aanbouw:
3m
Breedte aanbouw:
2m
Diepte aanbouw:
1.5m
Aantal ramen:
1
Aantal deuren:
1
Dak aanbouw:
Platdak
Leeftijd bestaande woning:
80jr
Vergunning aanwezig:
N.v.t.
Bouwtekening aanwezig:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Wij willen onze bijkeuken laten inkorten en een stuk muur laten doorbreken zodat de nieuwe keuken door kan lopen in de bijkeuken en we meer tuin overhouden.

Werkzaamheden:
Gedeeltelijk afbreken bijkeuken.
Verplaatsen achterdeur (deur in foto 2 komt op de kop).
Plaatsen (nieuw) raam. (Meerprijs t.o.v. muur)
Doorbreken oude achtergevel (muur tussen keuken en bijkeuken, links naast en boven deur op foto 1) zodat de keuken aan een stuk kan doorlopen.
Verhogen vloer bijkeuken.
Verplaatsen CV Ketel (zit nu achter in bijkeuken, moet stuk richting huis opgeschoven (achterin nieuwe bijkeuken, evt in kast).
Afwerken (stucen) bijkeuken en netjes doortrekken plafond vanuit keuken in bijkeuken.

Liefst met zo veel mogelijk hergebruik van materialen (oude bijkeuken).

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Ronno

Bekijk profiel

Review van Rogier Plas

17-02-2015

Wij kwamen via Werkspot aan Ronno. Hij heeft bij ons de bestaande bijkeuken gesloopt en hiervoor een nieuwe - kleinere - aanbouw in de plaats gebouwd. Voor het doorbreken van een muur moest de gevel worden gestempeld en stalen profielen worden geplaatst. Daarnaast is de CV ketel door Ronno verplaatst en weggewerkt in een kast. In deze nieuwe aanbouw zou onze nieuwe keuken geplaatst worden, dus ook de isolatie, tegelvloer, electra en het leidingwerk moesten opnieuw gedaan. Hij is in totaal 4,5 week bezig geweest en we zijn blij dat we voor Ronno hebben gekozen: hij werkt netjes, flexibel, denkt mee in oplossingen en is zeer veelzijdig. En dat alles voor een goede prijs. De stukadoors die Ronno had ingehuurd hebben eveneens zeer strak werk geleverd. Het plaatsen van de nieuwe keuken (door de monteur van de keukenwinkel) heeft mede door de kundigheid van Ronno geen enkel probleem opgeleverd.

Gerelateerde vakmannen