Renovatie badkamer

Opdrachtnummer:
1283205
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort werkzaamheden:
Renovatie
Leidingwerk verleggen:
Ja
Verwijderen en / of afvoeren van oude badkamer:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte/richtprijs voor de volgende werkzaamheden:

- Leggen van de vloer met tegels 30x60cm, antraciet. Dit kan waarschijnlijk over de bestaande granieten vloer heen. Ik weet alleen niet hoe het dan werkt voor de afvoer in de douche. Het wordt in elk geval geen afvoergoot (drain), maar een gewone afvoerput.
- Verwijdering huidige wandbetegeling
- Wandbetegeling met gerectificeerde tegels 30x60cm, wit. De hoogte van de muur is 235cm.
- Plaatsen douchedeur (op maat ingemeten door leverancier)
- Plaatsing douchekraan en doucheset inclusief stang.
- Bevestiging wandmeubel inclusief wasbak, kraan+aansluiting op leidingen en afvoer
- Infrezen van de waterleidingen. Gaat om de warme en de koude waterleiding van ongeveer 13 meter gezamenlijk totaal, niet de radiatorleidingen.
- Plaatsen wandradiator (inclusief verwijdering van de oude), of verwijdering radiator inclusief deels verwijderen en afdoppen van de bestaande leidingen
- Aanleg stopcontact bij wandtafel
- Plaatsing spiegel
- Schilderwerk plafond met vochtwerende verf, of aanleg kunststof schrootjesplafond
- Optioneel verplaatsen van de lichtschakelaar
- Plaatsing lamp op plafond
- Plaatsing van hangwerk zoals hoekwandrek in de douche, planchet boven de wastafel en eventueel handdoekenrek

Ik heb nog geen definitieve keuzes gemaakt in de producten die ik wil aankopen. Het e.e.a. hangt ook af van de aannemerskosten. Het wandmeubel wordt waarschijnlijk http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/S19928127/ en de maten van de tegels zullen ook niet veranderen. Afhankelijk van de kosten zal ik wel of niet een wandradiator terugplaatsen. Dat zal dan wel een nieuw model zijn en niet de huidige. Ook het plafond is nog een kwestie: ik heb geen ramen in de badkamer zoals u zult zien, en het is onduidelijk of er een ventilator in de badkamer aanwezig is. Er zit wel een rond rooster in de muur bij de douche, en boven de spiegel lijkt een knop te zitten, maar het is in elk geval nu geen werkend mechanisme. Op dit moment heb ik veel last van schimmelvorming in de badkamer, voornamelijk op het plafond. Een kunststof schrootjesplafond behoort daardoor ook tot de mogelijkheden. Tot slot hoor ik graag van u wat ik voor materialen voor de aanleg van de tegels moet rekenen en of u deze zelf meebrengt of dat ik deze zelf moet aanschaffen. Ik heb geen idee hoe zoiets werkt dus ik hoor het graag! Misschien kunt u ook een indicatie geven van de tijd die nodig is?

In de bijlage enkele foto's, en een indicatie-plattegrond van de huidige situatie (deze zal niet op de cm nauwkeurig zijn).

7 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Ponto Bouwservice B.V.

Bekijk profiel

Review van Tonke van den Berg

11-06-2014

Ik heb de samenwerking met Leo als zeer prettig ervaren. Leo is prettig om mee te communiceren, denkt met je mee en is een harde en zelfstandige werker. Wat begon als een renovatie van de badkamer groeide uit tot een complete renovatie van badkamer en toiletruimte. Ik wilde graag alle leidingen laten infrezen wat een flinke klus was met de dunne muurtjes! Dat ging een keertje mis, maar ook hierin heeft Leo zijn professionaliteit getoond door alles geheel en in de juiste kleur verf te herstellen. En perfectionist die hij is mocht ook de laatste leiding niet blijven staan: daar werd apart nog een koofje omheen gebouwd zodat deze ook weggewerkt is! Mocht ik volgend jaar weer een klus hebben, overweeg ik zeker Leo opnieuw in te huren! Ik ben ontzettend blij hoe mijn badkamer en toilet en nu uitzien, en dat is zeker mede dankzij Leo.

3 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten