KAPPEN GROTE CONIFEER (DEN)

Opdrachtnummer:
1262071
Type klus:
Bomen snoeien of verwijderen
Omtrek van de stam in cm:
ongeveer 50 cm.
Hoogte:
zie foto's (geschat: 11 meter)
Kapvergunning:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Naast ons huis staat een hele grote conifeer/den. Wij willen deze graag laten kappen, omdat hij te dicht op het huis staat. Dit is ook de
reden waarom wij dit zelf niet goed aandurven.
Daarnaast staan er 2 dunnere stammen die ook weggezaagd kunnen worden. Omdat wij hiervoor een budget beschikbaar hebben van max. 100 euro, zijn wij bereid ook veel zelf te doen. Als de grote den wordt gekapt, en de dikke stammen en takken in stukken worden gezaagd, zijn wij al heel erg geholpen. Afvoer van takken en stammen stellen wij natuurlijk erg op prijs, dit in overleg met vakman of dit in het budget past. Zie bijgaande foto's van de situatie.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Van der Zwaag De Groene Dienstverlener

Bekijk profiel

Review van Martin

27-01-2014

Bert is een vriendelijke, hardwerkende man. Heeft kennis van zaken, beschikt over goed gereedschap en is betrouwbaar in het nakomen van de afspraak en het correct uitvoeren van de opdracht. Het is ook mogelijk om tijdens het uitvoeren van de opdracht kleine wijzigingen met hem te overleggen waarna deze alsnog door hem worden uitgevoerd. We hebben leuk en plezierig met elkaar samengewerkt. Hierdoor was de prijsstelling vriendelijk. We bevelen hem van harte bij u aan.
Met vriendelijke groeten, Martin en Marjan van Ommeren

Gerelateerde vakmannen