Trappen ontlijmen en wit verven

Opdrachtnummer:
1189648
Type klus:
Binnenschilderwerk
Soort woning:
Ouder dan 2 jaar
Eerst bezichtigen:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Wij hebben twee trappen in huis. Elke trap heeft 12 treden. Er heeft vloerbedekking opgezeten. Onbekend of het waterlijm was of chemische lijm. Wij zoeken een vakman met ervaring die de treden en de stootborden kan ontlijmen en hoogglans wit kan verven. (De zijkanten en leuningen enz. zijn reeds geverfd.)

Het hout is nog perfect, als nieuw (er hoeft niets gerestaureerd te worden).

Graag ontvangen wij een offerte, arbeid én materiaal, op welke termijn het gerealiseerd kan worden, maar ook een plan van aanpak waaruit de ervaring blijkt. Welke verf, hoeveel lagen, stappenplan, waarom, etc..

Tevens hebben we de vraag of we wel naar de boven etage kunnen lopen (op sokken bijvoorbeeld) tijdens de werkzaamheden. Alvast bedankt!

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Schildersbedrijf Rob Oorthuis

Bekijk profiel

Review van Mark van der Hijden

11-10-2013

Rob is iemand die heel goed met je meedenkt en het durft te zeggen als hij een beter advies heeft dan je eigen initiële denkrichting. Hij vroeg meer dan de andere bieders op de klus, maar is dit meer dan waard door zijn zorgvuldigheid, het meedenken, oog voor detail en afwerking. Onze trap en leuning heeft hij heel glad ontlijmt en daarna in meerdere lagen geverfd. Hij maakte het nog beter dan ik verwacht of vereist zou hebben. Aanrader!

Gerelateerde vakmannen