Wand plaatsen incl. deur t.b.v afsluiten zolderkamer

Opdrachtnummer:
1056382
Type klus:
Binnenwand plaatsen
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Plaatsen (gips) wand incl. afsluitbare deur op zolderverdieping. Zolder is nu open en de bedoeling is dat er een halletje ontstaat met een toegangsdeur naar de slaap/werkkamer op zolder. De wand moet bestaan uit 2 rechte stukken van 1 tot 1,5 m, hoogte 2,30? en 1 schuin gedeelte waarin de deur verwerkt wordt. Hierbij moet het korte deel van het traphek weggehaald worden? E.e.a. moet sausklaar opgeleverd worden. De deur moet een deur worden met een glazen bovengedeelte erin, qua uiterlijk zelfde stijl als bestaande deur naar washok.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Tak & Delning

Bekijk profiel

Review van Helen van Maanen

15-05-2013

Wij hebben op onze zolder een wand incl. deur laten plaatsen om zo een extra kamer en halletje te maken. Hierbij is alles meegenomen zoals isolatie, plinten, sausklaar opleveren, voorbereiding elektra. De opdracht is zeer netjes uitgevoerd, alle afspraken zijn goed nagekomen en ook is er heel erg netjes gewerkt, ook qua opruimen. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zijn inmiddels al aan het nadenken over evt. vervolgklussen.

Reactie van Tak & Delning:

17-05-2013

Bedankt voor de goede referentie. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Graag ben ik van dienst voor de volgende klussen......
Succes met ons uitgevoerde werk.

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen