Yigit Elektrotechniek

Yigit Elektrotechniek beoordelingen (218)

Beoordeeld op 11 nov 2009
    Diverse klussen voor loodgieter
    Flexibele en creatieve vakman, die voor elk probleem een oplossing heeft. Snel en goed werk geleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 9 nov 2009
    Leidingen verleggen, gas water elektra en CV ketel
    Dhr Yigit, heeft alle leidingen volgens de tekening van de keukeninstallateur verlegd in zeer korte tijd, geen lekkages en alles pietje precies en dik in orde. De Cv is verplaatst naar wens naar de andere kant van de muur, leuke installateur om over de vloer te hebben. Flexibel, op tijd aanwezig en alles volgens afspraak. Ik zal hem zeker aanraden bij andere mensen, dus mensen als je waar voor je geld wilt en een installateur die zijn afspraken na komt. Dan is YIGIT ELEKTROTECHNIEK een echte aanrader.
    Beoordeeld op 6 nov 2009
    ventilator en verlichting scheiden
    Aanvankelijk was de opdracht goed uitgevoerd. Het licht in de keuken is aangesloten. Het ontkoppelen van licht en ventilator bleek niet mogelijk. In de plaats daarvan heeft de vakman draad getrokken om een wisselschakelaar met stopcontact aan te sluiten. Hij had echter geen schakelaar op voorraad dus die zou ik zelf nog aanbrengen. Hierover heb ik telefonisch contact gehad omdat het mij niet lukte. De vakman gaf toen aan dat ik toch wel begreep dat hij hiervoor niet nog eens extra langskwam. Ik vind dat we een goeie prijs betaald hebben voor de opdracht en verwachtte dat dit inclusief nazorg zou zijn. Jammer dat het zo gelopen is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 5 nov 2009
    Leidingwerk voorbereiding voor keuken plaatsen
    Water en Gas = Heel slecht gedaan (zie fotos) Ze kijkt niet goed naar de technische ontwerp van de keukenzaak en nu de water en gas leidingen moet opnieuw aangelegd worden bij de keukenmonteur in welke betekend dat ik wat extra veel geld moeten uitgeven. Plus nog de keuken monteur heeft geen tijd om dit te doen en nu zit ik een week zonder gemonteerde keuken omdat de keuken is er al in mijn woonkamer in dozen. Keukenmonteur zegt "Wat een bende". Hij kan goed zichzelf verkopen omdat eerste instantie denken wij dat deze man is gewoon een specialist in zijn werk. Maar eind resultaat helemaal niet tevreden. Electra = Goed werkt Hij kan wel wat electra werk doen omdat die is echt netjes opgeleverd.

Beste heer, de Elektra werk is door mij uitgevoerd en de water en gas werk is uitbesteed aan derden. Het is jammer dat een andere bedrijf het zo heeft uitgevoerd. U bent er ten alle tijden zelf bij geweest ook tijdens de uitvoering. Volgens u, zou er niks gedaan moeten worden aan de afvoer en waterleidingen enkel de geiser verplaatsen, en bij afhandeling en betalingen was alles naar wens, geen lekkages en het was perfect achteraf zo''n opmerking is JAMMER. Maar in ieder geval bedankt en succes verder.

Reactie geplaatst 5 nov 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 9 okt 2009
    Wandcontactdoos in meterkast plaatsen
    Plaatsen geaard wandcontactdoos. Ruim op tijd en goed afgehandeld. Netjes gewerkt met goede tips. Prima prijs afgesproken, veruit de voordeligste (uit ruim 10 aanbieders) Aanrader!
    lekkende leiding in plafond
    Niks op aan te merken. Betrouwbaar, goede communicatie. Ook achteraf nog gevaagd of alles naar wens is verlopen. Klasse.
    Beoordeeld op 18 sep 2009
    Leidingen verplaatsen voor nieuwe keuken
    Het lukt dhr Yigit alles op korte termijn te regelen. Doordat we nog wat exra's wilden, gingen we iets buiten budget. Het aansluitwerk etc is uitstekend (je kunt merken dat hij ervaring heeft mbt electriciteit en water etc). We zijn wat minder tevreden over de afwerking van de gemaakte gaten en sleuven, dit was vrij slordig.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Vervangen keramische kookplaat
    Prima betrouwbare vakman. Heel kundig, echt een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 14 sep 2009
    2 lampen ophangen
    mr yigit is erg goed. verstand van zaken en naar alle tevredenheid de klus geklaard. zo weer gebruik van zijn diensten maken.
    Beoordeeld op 20 mei 2009
    Doortrekken elektra, plaatsen stopcontacten en lichtpunten
    Werkzaamheden konden op zeer korte termijn worden uitgevoerd. Uiteindelijk heb ik zowel elektra als loodgieterswerk door Mohamed en zijn mannen laten doen. Ze hebben hard doorgewerkt en uitstekend werk afgeleverd voor een redelijke prijs. Volgende keer weer!